Sor Cop Sec

Cesc Poch Ros

10 de juliol de 2008
0 comentaris

Concert de solidaritat Osona – Equador amb 8 grups de música

Ahir es va presentar a La Central de Vic el concert-festival que ha organitzat la Revista Mà, juntament amb l’Associació d’Equatorians de la comarca d’Osona (AECCO), i amb el suport de la UGT, Embat i l’ajuntament per ajudar les persones afectades per les inundacions que han patit a l’Equador des de l’hivern .
El concert es durà a terme dissabte que ve, dia 12 de juliol, de les 6 de la tarda a les 12 de la nit a La Central, i hi actuaran els grups Inomazigh (Marroc-Osona), David Canal (Lluçanès), Pubilles Garcia (Terrassa), Hermanos Garcia Vargas (Equador), Salsa de Pastor (Osona), Baghee Roots (Ghana-Osona) i Odi (País Valencià). Entre les actuacions hi haurà danses equatorianes a càrrec de l’Entidad Cultural Ecuatoriana Sin Fronteras. També hi haurà servei de barra i menjar equatorià.

 

La idea de fer el concert va sortir del Consell de redacció de la Revista Mà, un grup de persones de diferents orígens que es reuneixen per comentar aspectes de la publicació. “Vam veure que es va fer poc ressò de les inundacions, i ja que el col•lectiu equatorià és important a la comarca d’Osona, vam decidir fer alguna cosa”, va dir Poch.

 
Carlos Ordóñez, president de l’Associació d’Equatorians de la Comarca d’Osona, es va mostrar molt agraït pel suport rebut per la revista. “Havíem intentat organitzar alguna cosa, però tot es feia molt complicat. Nosaltres estem molt preocupats pels nostres compatriotes que han passat un hivern molt dur, han patit moltes pèrdues materials i personals, i ara, amb el suport de la Revista Mà, els podrem ajudar”, va assenyalar Ordóñez..
 
Ramon Ripoll, membre del Consell de redacció de la revista i un dels màxims promotors del concert, va voler agrair, en nom de tots, el suport de l’Ajuntament de Vic, d’Embat i la col•laboració dels grups, que tocaran de manera desinteressada.
 
El preu de l’entrada serà de 5 euros, que es destinaran a la Fundació del Banc Santander a l’Equador, per ajudar els damnificats per les inundacions.

(Per cert, Pubilles Garcia és un grup en el qual toco la guitarra i que hem recuperat per l’ocasió)


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.