EL BLOC DE L'ADRIÀ

"Ningú no estima la seva pàtria perquè és gran, sinó perquè és seva". Séneca.

ENS FAN FORA….

Publicat el 19 de febrer de 2018 per aka61

Ningú em va dir que això de fer política municipal fos fàcil, ni molt menys em va dir ningú que seria d’allò mes gratificant i com una bassa d’oli. Si mes no, tenint en compte que allà pel 2015 em disposava a formar part d’un equip de govern d’un ajuntament altament endeutat. Entre els mes endeutats de tot el país.

Després d’un llarg camí de tres anys, les primeres passes estaven fetes i tot plegat semblava que ens trobàvem en el bon camí i tot era possible. La feina, la gran feina realitzada per tècnics i tècniques municipals podia donar el seu fruit. Saber valorar i escoltar les opinions dels entesos i dels treballadors de la casa acostuma a ser de vital importància. Donar valor de les coses i els fets no significa deixar d’exigir i aquí ens trobàvem. Treballant colza a colza.

No ha estat fàcil i en els darrers mesos molt menys. El posicionament polític i les aplicacions de les mesures derivades del 155 i els partits que les recolzen, ens han portat cap un camí difícil. El distanciament era clar, però calia seguir endavant pel nostre poble i pels nostres veïns i veïnes, els veritables protagonistes del tot plegat. Cosa que no ho podem oblidar mai. Ens tombaren la moció a favor de la Plaça 1 d’octubre, retiraven la pancarta en defensa dels presos polítics, fins i tot la senyera malmesa de la façana no es restituïa.

Però no tots som iguals. No tots estem disposats a posar per davant els nostres valors i arriba un dia que t’aixeques i veus que, malgrat faltar 16 mesos, hi ha qui ja està en plena campanya electoral i s’oblida que ell no és el protagonista, malgrat que ho vol ser.

La definitiva i la que li ha fet perdre els papers fins el punt de fer-nos fora, ha estat la comissió informativa d’un Ple Extraordinari i Urgent en el que es volia aprovar la venda d’un terreny municipal. Una Comissió Informativa a la que ens presentàvem la gent d’Esquerra sense conèixer la informació. I això que estàvem a govern encara!!!!!!!!!!!!. I simplement la nostra resposta ha estat: “No podem votar a favor una cosa que no coneixem, ens hem de mirar la documentació ja que l’alcaldia no ha considerat oportú explicar-nos de que es tractava. Així que ens abstindrem”. Simplement perquè ens vàrem abstindré.

I es que cal ser transparent i comunicatiu. La política no es un brindis al sol. El grup d’Esquerra sempre es prepara les seves intervencions. Sempre ens revisem els punts de les Juntes de Govern Locals, cosa que no poden dir altres. Perquè nosaltres som pencaires de mena i si fem les coses, les fem be. A la catalana.

Doncs res, després de 43 anys treballant, em fan fora d’una feina. De fet ho he llegit al facebook perquè la persona que em fa fora no s’ha atrevit ni a donar la cara. Això és possible?. Doncs venint de qui ve, sembla ser que si. I es que, malgrat no tenir cap remuneració per la tasca de Regidor d’Esports i de Noves Tecnologies, per a mi era com la mena feina, em sentia com un company mes dels membres de l’ajuntament. Disposat a donar un cop de ma a qui ho necessites, però avui el senyor alcalde ha decidit fotrem fora. M’ha aplicat l’article 155.

Ho lamento pel meu poble, per la meva gent, per tots i totes els sesrovirencs i sesrovirenques. De tot cor, Sant Esteve Sesrovires no es mereix tornar a reviure temps passats però molt present. El perill de la disbauxa la haurem d’aturar entre tots.

Jo estic disposat a seguir endavant des d’on calgui i com calgui. M’estimo massa a la gent d’aquest poble com a donar-li la esquena a les primeres de canvi. Ara mes que mai, lluitaré per un poble que m’ho ha donat tot. Ni el caciquisme ni les ordres perquè aquí mano jo ho aconseguiran.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.