VOTARÉ INDEPENDÈNCIA

CiU no te la mirada posada en aquest objectiu.
Ni una paraula al seu programa electoral, ni apuntada per més endavant en altres condicions. El programa és pur i dur autonomisme. I per CiU i CDC el qui mana son els programes electorals, no els seus congresos.
I els seves actuacións i discursos, utilitzen eufemismes o fins i tot fal·làcies argumentals per no perdre el vot independentista 

No es pot dissimular més.
Els seus dos presidents no la volen:

http://www.jordipujol.cat/es/jp/ideoleg/relacio_espanya
http://www.eldebat.cat/cat/notices/2010/11/duran_lleida___no_puc_ser_independentista_77316.php
 

El seu Cap de Llista per Barcelona i Aspirant, a President de la Generalitat, ha afirmat que no hi ha tema més trascendent en el proper deceni que l’aconseguir el concert econòmic.
I ha afegit que qui governi a Madrid tindrà el suport estable de CiU si se pacta el Concert (Que ja s’ha devaluat en els discursos a “nou pacte que s’hi assembli”, i hores d’ara ja té dubtes de tirar endavant el plantejar-lo.

El Sr.Mas s’ha allunyat de la seva paraula expressada el Novembre del 2007 al Palau els Congressos. 
Mentre el portantveu parlamentari públicament va dient que el que convé és refer llaços, apropar-se a l’Estat.

CDC s’ha allunyat del que es va aprovar en el se 15é Congrés, Ponència 1. I no ha complert amb els seus acords congressuals ni amb la comissió de seguiment dels mateixos. No ha iniciat una veritable regeneració democràtica. Fins ha tingut trobades amb determinades “forces vives” (?!) per allunyar la independència.

Convergència ha perdut l’ocasió de liderar la llibertat de Catalunya. De Liderar l’etapa de sortida clara del sotmetiment, subordinació i expoli.

I no vull votar a la meva demarcació el Cap de llista de CiU a Girona . El que digué que li destorben els nacionalismes i que es troba tant còmode a Espanya.

No votaré Esquerra, ERC, després de la desgràcia dels dos tripartits. I que ens ve dient que imjpulsarà referendums impossibles. Però la seva demagògia no parla, amb seny, del camí que passa pel Parlament.

Evidentment no votaré PSC… sense veu pròpia (obedient al PSOE) i espanyolista 100%.  menys determinades persones.

Srs Federalistes de tota mena: Saben Vts que una federació té un govern central? Imaginen quin i com sería? No enredem la troca, les Confederacions son les que tenen només una junta coordinadora. Però van desapareixent com a tals… com l’Helvètica.

I d’altres partits… ni els anomeno.

Go to fullsize imageVOTARÉ INDEPENDÈNCIA. Lliure de positivismes mesquins i càlculs especulatius. Es hora que cadascú digui el dia 28 el que vol realment i amb autenticitat. Aquest serà el vot útil per la Pàtria i per l’esdevenir.

A la família tenim els vots repartits entre reagrupament i solidaritat, segons afinitats diverses. Jo decidiré entre l’un o l’altre: En les seves llistes trobo les persones de tota mena i condició mé ben preparades per dur la nació a la llibertat. Votem partits, malgrat el que ens vol fer veure el marketing electoral. En darrer terme votaré el partit que vegi més preparat per dur endavant l’objectiu. Els observaré fins el darrer moment. 

Vaig viure 40 anys de dictadura. No sé si veuré la pàtria lliure. Espero que el meu poble si la vegi en menys de 40 anys. Les meves energies si que les dedicaré, tant com sàpiga, a aquest camí.
 
Pere 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *