El Meu Currículum

He pensat que tots els que entreu al meu bloc, el que primer que voldrieu saber…

   Qui Sóc!!!

Em dic Laia Jurado i Canadell, vaig néixer el 15 de maig del 1981 a Vic.

 

Sóc la primera dona que ha estat cap de llista en unes eleccions municipals  a l’Ajuntament de Vic. Des del 16 de juny del 2007 sóc regidora de l’Ajuntament de Vic, per la CUP.

 

Durant la meva vida, he viscut en tres barris diferents, el barri de l’Estadi, el barri de Sant Albert i, actualment, visc al barri del Sucre.

 

La primària la vaig estudiar al CEIP Dr. Joaquim Salarich i la secundària i el batxillerat al col·legi Sant Miquel dels Sants. Posteriorment vaig anar a la universitat de Vic, on vaig cursar la diplomatura de Mestra d’Educació Especial i la llicenciatura de Psicopedagogia. Durant els meus estudiïs, vaig anar a fer les pràctiques a la Bressola “El Soler” a la Catalunya Nord.

 

Actualment treballo de mestra a l’escola CPT L’Estel a Vic, alhora estic dins del Programa de Respir de l’APPS (Federació Catalana Pro Persones amb Retard Mental)  fent de personal de suport.

 

També vaig estar treballant a dos Ciber@teneus a Vic, el de Santa Anna i al del carrer de la Gelada, a part de fer extraescolars, treballar a la Residència Riudeperes i fer de volutària al Club Car també de Sant Tomàs .

 

He estat membre del Casal Independentista Manuel Viusà i actualment, en sóc de la CUP.

 

La pel·lícula que més m’ha impressionat en la meva vida, ha estat La Naranja Mecànica de l’Stanley Kubrick, ja que és un film que el trobo molt interessant per la visió conductista de modificació de la conducta.

 

La música que escolto és variada, pot anar des de Kortatu fins a Els Esquirols, però el grup que més m’agrada és Piperrak.

 

Dos llibres que us recomano perquè a mi m’han agradat són Josefat de Prudenci Bertrana i Solitud de Víctor Català, tot i que no em considero bona lectora.

 

Les principals aficions que tinc són, anar a veure el CP VIC de Hoquei, sortir amb els amics.

 

Si voleu contactar amb mi podeu fer-ho a:  jurado.laia@gmail.com

Apa, doncs aquí teniu cincs cèntims de la meva vida

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *