La Resistència

Blog d'Oriol Ges

Resposta a l’article “El Komintern Nacional”

Resposta a: https://ivanlqf.wordpress.com/2015/06/24/el-komintern-nacional/

Els propagandistes del Govern activen la precampanya de la llista del President que a tres mesos d’unes suposades eleccions que encara no estan convocades, no se sap ni amb qui es farà, ni quan, ni el nom que tindrà ni quin programa electoral presentarà a la ciutadania. En definitiva, la “Llista del fum”.

La nova ocurrència processista és dir que hi ha hagut un “Michael Jordan de la banca” – Charles Goodhart- que es va oferir a ERC i a l’extraparlamentària SI per organitzar el Banc Central de Catalunya però, curiosament, la mateixa persona no es va entregar a Mas ni als seus acòlits, que són els que governen la Generalitat i per tant sí que tenen poder de decisió. En l’article també es diu que en Charles Goodhart va marxar escandalitzat de Barcelona veient la negativa d’ERC i de SI. Com és que ho va fer quan podria haver treballat pel Govern Mas fent “feina ingent”?

No està bé inventar-se fets d’aquest calibre, més quan SI no ha tingut cap tipus de tracte amb en Charles Goodhart per organitzar cap Banc Central.

L’autor s’oblida de comunicar que cap de les estructures d’Estat que MasJunqueras van signar per via del “Pacte per la llibertat” s’han portat a terme. Cosa que sí és certa. Dos anys i mig de fracassos estrepitosos però els Massistes continen alimentant l’autoengany col·lectiu.