BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

28 de maig de 2015
0 comentaris

Per a recuperar la nostra Independència preparem-nos per la DUI.

Compatriotes,
ara que ja sabem els resultats de les eleccions a Barcelona és hora de fer algunes reflexions.
UPDIC s’ha posicionat en una vessant atípica en aquests comicis evidenciant la seva vessant independentista (tot i que també tenia una proposta municipal) i reclamant fermesa als “sobiranistes” que estan diluint l’independentisme a base de “dret a decidir”, consultes no vinculants (i no realitzades), “procés” i “fulls de ruta” cada vegada més aigualits.
Tot això són propostes que només condueixen a un cul de sac i a desmotivar els catalans.

Evidentment la nostra exclusió dels mitjans de comunicació ha estat la principal causa de que el missatge no hagi arribat a la població, però continuarem treballant per unir els catalans per la declaració d’independència (DUI) única via possible per assolir la República Catalana independent.
Continuarem denunciant els sobiranistes que enganyen el poble amb la seva ambigüitat i els seus objectius falsos per irrealitzables, com ara la proposta del “full de ruta” de redactar una Constitució durant els 18 mesos següents a les pròximes eleccions i posar-la a referèndum, mentre fan estructures d’Estat, perquè ja sabem que és impossible de celebrar cap referèndum sota la jurisdicció espanyola i no es poden fer les estructures d’Estat sense tenir Estat.

També denunciarem la necessitat d’aconseguir la unitat al voltant d’aquesta “procés” que no condueix enlloc i només és una nova pèrdua de temps, que de fet és la única cosa que els interessa: passar el temps i escalfar la poltrona.

Demostrarem que Catalunya només podrà ser independent quan els catalans s’adonin i es convencin que només amb una DUI ho podran aconseguir i que per això han de votar i donar la majoria a una formació com UPDIC.
Si algú ho veu massa llunyà es pot arremangar i venir a treballar amb nosaltres, perquè més llunyà és esperar que la independència arribi de la ma dels actuals partits majoritaris.
El nostre compromís amb la nació és ferm i continuarem treballant en direcció a la DUI fins arribar a l’objectiu.

Jordi Fornas
President de UPDIC
Units per Declarar la Independència Catalana

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!