BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

24 d'abril de 2015
0 comentaris

UPDIC: “que Barcelona, cap i casal, lideri la recuperació de la Independència del país”

fornas

MANIFEST DE SANT JORDI

Davant de la cita electoral del 24 de maig, els catalans de UPDIC -Units per a Declarar la Independència Catalana- ens presentem a Barcelona capital de Catalunya.

Ens sembla que la capital del país ha de començar a comportar-se com a tal i posar-se al capdavant de la via que porta a la independència sense més dubtes ni dilacions.
Hem d’acabar amb l’actual política del consistori barceloní que s’amaga i fa veure que el procés d’independència no té res a veure amb la capital de Catalunya, que això és cosa del rerepaís, que ells estan al marge de la lluita per la llibertat.

És l’hora que els Barcelonins del 2015 prenguin el relleu dels que heroicament van lluitar el 1714 i en facin seu l’exemple, 300 anys després d’aquella batalla memorable que, tot i perdent-la, ens ha mantinguts vius com a nació.

Cal deixar de banda polítiques ambigües de fulls de ruta que ens diuen que hem d’esperar més i més anys per a poder ser lliures.

És l’hora de prendre decisions fermes que demostrin al món sencer que els catalans avancen cap a la llibertat.

Ha arribat el moment que Barcelona faci de cap i casal, es posi al capdavant i lideri el país.

Volem donar una oportunitat als catalans de Barcelona que volen anar de manera clara i directa cap a la independència amb la DUI, la Declaració Unilateral d’Independència, reconeguda internacionalment i emprada en la majoria dels casos d’emancipació nacional que s’han donat arreu del món.

Aquest és el principal objectiu de la nostra candidatura, però evidentment també tenim un projecte per a la ciutat, innovador, imaginatiu i pensat per a la gran majoria dels barcelonins que desitgen viure en una ciutat capdavantera en tots els aspectes, ja siguin socials, culturals o ambientals. Una ciutat més assequible per a tots i més amable amb els ciutadans i per això tenim un cap de llista capaç d’entendre el moment polític i social en que ens trobem: en Ramon Carner, President Fundador del Cercle Català de Negocis (CCN), organització creada al 2008 i dirigida a aglutinar la petita i mitjana empresa per posar-la al servei del procés d’independència.

Carner alcalde

Ja som a 23 d’abril, diada de la cultura i de la catalanitat per excel•lència i em sembla un bon moment per donar-vos la notícia.

Vull recordar altre cop als barcelonins que els nostres avantpassats van escriure una pàgina gloriosa a la nostra història i ara ens toca a nosaltres fer-nos dignes del seu coratge i sacrifici.

Aquest 24 de maig, Barcelona ha de fer el pas per liderar la independència!

Jordi Fornas
President de l’UPDIC
Units per Declarar la Independència Catalana

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!