Coca de recapte

El bloc de Ramon Farré Roure

7 d'octubre de 2015
0 comentaris

Iceta, altre cop

Quan acabarà el procés sobiranista? Segur que als lectors que tinguin l’amabilitat de llegir l’apunt i de respondre’s la pregunta no encertaran la que dóna Iceta: “Mentre hi hagi un convergent per col·locar, no s’acabarà el procés”.

 

Brillant. El desconeixement d’Iceta de les raons que mouen els ciutadans a fer costat a l’independentisme és còsmic, encara que em sembla que el que ho és, de còsmic, és la voluntat d’amagar-les sota la catifa de l’ocurrència amb vocació d’ofendre. No és tan obtús, ans al contrari, per desconèixer-les.

 

Iceta ha identificat bé, com l’Estat, quin és l’enemic a batre: Mas i CDC. El procés de Mas, les ocurrències de Mas, el mal cap de Mas…són expressions que sovintegen quan des de Madrid decideixen d’atacar el procés sobiranista. No és pas l’únic enemic perquè gairebé dos milions de persones van votar independència el 27S.

 

El procés sobiranista acabarà quan els catalans aconsegueixin viure segons les seves pròpies lleis. El procés no va començar amb Convergència i no acabarà amb Convergència. Només acabarà, amb Convergència o sense,  quan els catalans que volen autogovernar-se decideixin acabar. I amb  més de tres-cents anys a l’esquena, i els molts patiments viscuts, ningú no ha d’esperar que s’acabi sense assolir l’objectiu que comparteixen dos milions de persones, pel cap baix. Espero que Iceta no vulgui col·locar-nos a tots.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!