Jaume Renyer

per l'esquerra de la llibertat

26 d'octubre de 2008
2 comentaris

7 de març del 2009: deu mil catalans a Brussel·les per l’autodeterminació

Arran de l’article escrit per Enric Canela “Perplex, jo ?” (http://www.enriccanela.cat), i dels comentaris aportats pels lectors, s’ha posat en marxat una iniciativa unitària per concentrar deu mil catalans a Brussel·les el 7 de març  vinent (http://www.deumil.cat).

 

Aquesta proposta demostra la vitalitat i l’eficàcia de l’independentisme virtual, el que es promou des de la xarxa blocaire catalana. Internacionalitzar la reivindicació nacional catalana és una prioritat política: cal situar el cas dels Països Catalans en l’agenda de qüestions pendents de resoldre al si de la Unió Europea junt amb les aspiracions d’Escòcia, Euskal Herria i Flandes, ja conegudes a nivell comunitari.

Aquesta campanya té un valor afegit atesa la conjuntura de falta de direcció i estratègia política del sobiranisme amb representació parlamentària: pot ésser un exemple per superar la fragmentació del sobiranisme cívic, fraccionat en diverses plataformes que no acaben de trobar les vies de col·laboració per formar un únic moviment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!