Prendre la paraula

jordimartifont

22 de desembre de 2014
0 comentaris

Atenció! Les anarquistes porten banyes i cua

unnamed

Una vegada més assistim a l’espectacle protagonitzat per les institucions. Un muntatge policial i mediàtic que té l’objectiu de justificar les noves reformes legislatives (Llei Mordassa), i intensificar el segrest de les llibertats i el control social.

Fa 150 anys que l’Estat criminalitza el moviment anarquista utilitzant conceptes, propers a la seva lògica, com ara terrorisme, violència, malaltia, bogeria i caos. Les anarquistes, en canvi, lluitem per la solidaritat, el suport mutu, la llibertat, la justícia social, l’autogestió… Idees que qüestionen el sistema capitalista i els privilegis de l’elit dominant.

L’expressió “terrorisme anarquista” té molta sonoritat però és una ficció. Els poders fàctics creen un enemic fantasma del qual cal protegir a la ciutadania; una cortina de fum per distreure’ns dels problemes reals de les persones. La maquinària judicial, amb la col·laboració policial, no jutja els fets, sinó les idees de les persones i el que suposadament podrien fer en un futur hipotètic.

Des de l’Ateneu Llibertari Alomà no volem entrar en el discurs hipòcrita de culpables o innocents, categories establertes per un sistema legal criminal. Sinó mostrar tot el nostre suport amb les companyes encausades i empresonades per l’Operació Pandora i per tantes altres.

La solidaritat, la nostra arma!

Ateneu llibertari Alomà de Tarragona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!