Violents, brètols …? i, doncs, què s’esperaven?


Que tots els joves, i fins i tot els no tant joves, seguissin mansament la mena de processor dels sindicats ‘majoritaris’?

Que gent cansada de no tenir ni futur ni present, que veuen que el sistema financer –aquella colla de lladres que ens ha abocat a tots a la misèria econòmica, tot augmentant les seves riqueses privades, personals i corporatives– no és ni denunciat, ni tant sols qüestionat, sinó ben al contrari, és ‘salvat’ amb el diner públic que ens esgarrapen a tots nosaltres… fes el ‘paripé’ d’anar marxant mansament darrera uns ‘líders’ ineficaços, incompetents o venuts?

Que després de rebre per tots cantons, fa pocs mesos a Plaça Catalunya portant-se bé, resistint seguts a terra amb les mans enlaire, per part d’una policia sense identificacions, que deia ‘– O els aterroritzem o no els treurem d’aquí‘, i, clar, seguint la lògica dels seus caps, van aterroritzar a cops de porra llavors i que, aquest cop, venia ben a punt per a usar fins a gasos lacrimògens… tornessin a asseure’s a terra a esperar que els atonyinessin?

Que no s’organitzessin mínimament?

S’ha de ser molt inocent, molt ingenuu o molt fals per a demanar que callem, rebem i petonegem culs, mansament.

No vaig anar a cap manifestació. En vaig tenir més que prou veient l’actitud de la urbana al migdia, a Plaça Orfila, tirant per terra un xicot andreuenc, emmanillant-lo, i enduent-se’l detingut. Potser és que era dels que fa ball de bastons, sí, sí, a la Bastonera de Sant Andreu, i això els va semblar perillós i violent… Però crec pel que vaig poder seguir que això pot anar encara a més, amb més gent emprenyada i amb resultats més agressius encara.

Què és el que esperaven del desencís i la ràbia de les persones que ens sentim estafats i agredits constantment?

imatge de 29/03/12 i següents

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *