Viníssim

bloc de vins

8 de febrer de 2011
0 comentaris

Viníssim tasta els vins joves del 2010 al Club del Cep aquest dissabte.

El vi és una conversa entre l’home el raïm la terra el sol la pluja i el vent. Les paraules del vi romanen explicades en una ampolla a l’espera que tu vulguis reiniciar la conversa.

Al Club del Cep et convidem a obrir vins, tastar converses, i volem que compartint taula amb nosaltres les teves paraules siguin les dels nostres vins.

Aquest dissabte 12 de febrer a les 19h. al Club del Cep comencem la temporada de tastos amb tota la força que ens donen els vins joves del 2010. Venen carregats del sabor del raïm veremat fa mig any, del nervi de la seva joventut verge de fusta, de color violaci a la copa i  carmelet a la teva boca. 

Us presentem una selecció de vins de diverses DO per tastar i copsar les diferencies entre les varietats de raïm, la feina dels cellers  i les distintes vinificacions que podem trobar.

Sis vins amb un únic objectiu: el teu plaer.

I per acompanyar la vetllada un plat del Club del Cep: “clotxa” amb pebrot, alls escalibats i botifarra.  

El tast està dividit en dos blocs, en un primer moment tastarem el  Vi Negre Jove 2010 del Celler d’Espolla, sincer com només el lledoner -la garnatxa de l’Empordà- ho pot ser. Continuarem amb l’elegància d’un clàssic del Montsant, Joan d’Anguera 2010, que ens ensenyarà com es pot ser  jove i elegant alhora. Acabarem el primer bloc amb el Tempranillo Classic d’Albet i Noya, una joia enològica i ecològica de l’ull de llebre del Penedés.

Al segon bloc la  Maceració Carbònica – raïm  vinificat sencer fins a l’acabament de la fermentació per extreure’n el màxim dels seus sabors i aromes- serà protagonista. La Terra Alta ens obrirà el camí amb la novetat de l’Ennak 2010 de Jordi Miró. Del Montsant ens arriba la qualitat incontestable del Celler del Masroig i el seu Les Sorts Jove 2010, pioners en la introducció d’aquesta tècnica als vins catalans. Tancarem el Tast amb el mestre de la maceració carbònica a la Rioja Alavesa, Florentino Martínez, gaudint del festival de flors, carnositat i equilibri del , Viga Luberri 2010.

Amb aquests 6 convidats i tu, la festa de la conversa dels vins en la teva presència està assegurada. No hi faltis……

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!