El pèndol de petites oscil·lacions

El bloc de Maria Victòria Secall

1 de novembre de 2013
4 comentaris

Panellets

Fets a casa amb ametlles i sucre, algunes variants amb coco, cafè, codonyat, avellana, pinyons, nous…Per a Tots Sants a casa de tota la vida panellets. Quan era a Barcelona a ca mon pare i ma mare amb una copeta d’Aromes de Montserrat, a ca nostra a Mallorca amb una copeta d’herbes casolanes.

Bon profit virtual!

Me pens que també n’haureu fet.
Per cert els fantasmes arruix!

  1. Recomano malvasia de Sitges. N’acabo de comprar per “maridar-la” amb els meus panellets també casolans (però el mèrit és de la meva dona). Que vagi de gust!
  2. D’acord amb en Joan …. Malvasia de Sitges i un dia perfecte. Enguany no els he tastat …. i veure’ls els de ca vostra, m’han entrat de sobte unes ganes boges de menjar-ne un parell ……. mmmmm …. ja ho he fet. Bonissims!
     

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!