Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

2 de setembre de 2010
0 comentaris

Venècia 2010 · Horitzons: “Guest”, de José Luís Guerín

Guest (Guest)

Director José Luís Guerín. Guió José Luís Guerín. Producció Versus Entertainment (Catalunya), Roxbury Pictures (Catalunya). Durada 1h53.

Sinopsi Com un diari de viatge. Les diferents trobades, retrats i petits esdeveniments que omplen els dies passats a Vancouver, L’Havana, Jerusalem… durant tot un any. A vegades, un apunt fugaç; d’altres, un desenvolupament seqüencial; amb registre de ”cinema-directe” o de ”film-poema”. Sota el trenat d’aquests apunts es dibuixen línies temàtiques que tenen com a rerefons els festivals de cinema, que són els que activen i pauten aquest itinerari per ciutats a través de les seves invitacions.

Vídeos [x] Webs oficials [x]

Mostra de Venècia 2010 [Horitzons: “Guest” (it / ang)]  Premis Mostra de Venècia 2010 [x] i també [Festival de Toronto 2010 · Real to Reel: “Guest” (ang)] [Festival de Sant Sebastià 2010 · Zabaltegi Especials: “Guest” (basc / esp / ang)]]

***

Articles en aquest blog [“Caracremada”, de Lluís Galter, i “Guest”, de José Luís Guerín, a Horitzons de Venècia 2010 (Flaix d’urgència)]

***

Cròniques publicades Viatges d’autor (Jaume Esteve, Avui+El Punt) | José Luis Guerin: «El país del cineasta és el cine» (Nando Salvà, El Periódico) | Guerín presenta “Guest” a Venècia 2010 (EFE, Diari de Girona)

***

Més informació
[Catalan Films (cat)] [IMDB (ang)] [MyMovies (it)] [AlloCiné (fr)] [CommeAuCinéma (fr)]

Vendes internacionals [x] Dist. cat. [x] Dist. esp. [Versus] Dist. fr. [x] Dist. it. [x]

***

FOTO
Guest, de José Luís Guerín

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!