Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

21 d'abril de 2007
0 comentaris

Sexe i música a la mitjanit de Canes

Sexe i música, de la mà d’artistes, seran els protagonistes de la nit a Canes 2007. D’entrada, un nom propi: Asia Argento. Nascuda a Roma el 20 de setembre de 1975, és filla (en tots els sentits de la paraula) del director Dario Argento. Amb una carrera que va començar als 11 anys d’edat i que tantineja entre el cinema independent i el comercial, entre els autors carnals (Patrice Chéreau, Abel Ferrara, Catherine Breillat), els films de son pare i altres del gènere (com George A. Romero), amb alguna incursió al camp de les superproduccions (al costat del molsut Vin Diesel), Asia Argento ha dirigit també 2 films: Scarlet Diva (2001) -un autoretrat d’star guillada, del qual ella mateixa va escriure el guió- i  The Heart is Deceitful Abouve All Things / Le livre de Jéremie / Ingannevole é il cuore più di ogni cosa (2004) -adaptació d’un relat de J.T.Leroy, en què ella mateixa encarna una mare jove que es prostitueix-. Avesada doncs a papers vertiginosos i desinhibits, es disposa enguany a convertir-se en la reina de l’alegria a Canes, tant de dia com de nit; ja que, en la secció competitiva, la trobem de protagonista a Una vielle maitresse, de l’erotòmana Catherine Breillat, i, a les sessions de mitjanit, és una de les noies del club Paradise a Go Go Tales, d’ Abel Ferrara, í la italiana engolida pel sexe esgotador amb un golden boy en hores baixes, a Boarding Gate, d’Olivier Assayas.

U2 posen el component musical de les cannoises sessions de mitjanit, amb U2 3D, el documental de Catherine Owens i Mark Pellington, sobre la seva gira mundial "Vertigo Tours".

Per seguir, cal anar a "Vull llegir la resta de l’article"

Boarding Gate, d’Olivier ASSAYAS.

En aquest thriller del francès Olivier Assayas, Sandra (Asia Argento), una noia italiana que s’està a Londres, ha quedat engolida per una relació sense cap mena de futur, tanmateix esvalotada, barreja de desig i de jocs sexuals, amb un golden boy en hores baixes, Miles Rennberg (Michael Madsen); fins que un bon dia se’n desfà, tant per trencar el cercle infernal d’una passió que la devora com per calés:  Sandra té un amant, Lester Wang (Tony Leung Ka Fai), que és l’intermediari contractual de Miles; Sandra i Lester volen comprar un club a Beijin i començar una nova vida allà baix, de manera que fugen i queden de trobar-se a Hong Kong. Lester, però, es fa fonedís i Sandra cau a la trampa que li ha parat Sue (Michelle Yeoh), la dona de Lester…

Go Go Tales, d’Abel FERRARA

Cineasta de l’extrem, Abel Ferrara (19.07.1951, Bronx, Nova York) explica, en clau de comèdia satírica, el conte d’un fatídic esdeveniment al Paradís. De fet "Paradise" és el nom d’un club d’striptease, autèntica fàbrica de somnis per a ballarines joves. Ray Ruby (William Dafoe) n’és el carismàtic gerent, que té com a mà dreta, el seu lleial comptable Jay (Bob Hoskins). Ray i Jay han d’encarar-ne l’ embargament imminent, promogut per la propietària; ja que Johnny (Matthew Modine), el germà petit i financer de Ray, li ha fet saber que no vol seguir passant-li els calés  per mantenir obert el club. Les coses empitjoren quan les ballarines els amenacen amb una strip-strike (és a dir, amb una vaga… de despullamenta) i, per acabar d’adobar-ho, Ray ha perdut el seu número de loteria…premiat! Completen el repartiment d’aquests Go Go Tales, la supermodel Bianca Balti i l’actriu francesa Lou Doillon (com a estrelles de l’striptease) i, no perdent-se cap pel·lícula d’aquesta mena, la imprescindible Asia Argento.

U2 3D, de Catherine OWENS, Mark PELLINGTON

Documental, en tres dimensions, sobre la gira mundial "Vertigo Tour", del grup U2.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!