Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

13 de febrer de 2015
0 comentaris

Berlín 2015: divendres 13 de febrer

En aquest apunt, el detall diari de les pel·lícules que projecten a la Secció Oficial (Competició i Fora de Competició) i a Berlinale Special, del Festival de Berlín, prenent com a referència la data de la primera projecció oberta al públic del certamen. I també l’enllaç amb el programa del web del festival, per a la resta de seccions.

Divendres, 13 de febrer.

Competició.

Big Father, Small Father and Other Stories (Cha và con và), de  PHAN Dang Di.

Chasuke’s Journey (Ten no chasuke), de SABU (Hiroyuki Tanaka).

Fora de competició.

Ventafocs (Cinderella | Cenicienta | Cendrillon | Cenerentola), de Kenneth BRANAGH. Més informació en aquest blog: Berlín 2015: Fora de Competició.

Berlinale Special.

El món fora de lloc  (Die abhandene Welt |The Misplaced World), de Margarethe von TROTTA. Més informació en aquest blog: Berlín 2015: Berlinale Special.

Uomini contro (Francesco Rosi, 1969). Més informació en aquest blog: Berlín 2015: Berlinale Special.

Altres seccions: Panorama, Fòrum, Perspective Deutches Kino, Generation, Retrospectiva “Gloriós Techicolor”, Homenatge a Wim Wenders, Berlinale Classics, Culinary Cinema, Fòrum Expanded. Més informació en aquest blog sobre: Panorama-Ficcions, Panorama-Documentals i Fòrum.

Foto: Le Cong Hoang, Do Thi Hai Yen, Truong The Vin, a Big Father, Small Father and Other Stories, de Phang Dang-Di. © DNY PRODUCTIONS. Gentilesa del Festival de Berlín.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!