Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

31 de gener de 2009
0 comentaris

AV7D: del 29 de gener al 4 de febrer de 2009

Amb les crítiques i ressenyes que es publiquen entre el 29 de gener i el 4 de febrer de 2009, estableixo l’enllaç en aquesta mateixa pàgina. I, anant a Vull llegir la resta de l’article, trobarem l’enllaç amb altres articles, que parlen de sales públiques de cinema, el vincle entre Bigas Luna i el ‘Mecanoscrit’, algunes estrenes, l’arribada del nou film de David Fincher, la mania de traduir els títols originals de les pel·lícules i el festival DocsBarcelona; o en els quals parlen l’actor revelació Álvaro Cervantes, el director Albert Solé.

CRÍTIQUES I RESSENYES.

Arropiero, el vagabund de la mort (Arropiero, el vagabundo de la muerte), de Carles Balagué: Carlos Losilla (Avui)

Bons exemples… (Role ModelsMal ejemplo / Les grands frères), de David Wain: Tom Huddleston (Time Out Barcelona, TOB), Nando Salvà (iCult)

Dubte (DoubtLa duda / Doute / Il dubbio), de John Patrick Shanley: Xavi Serra (TOB), Carlos Losilla (Avui), Quim Casas (iCult)

El joc del penjat (El juego del ahorcado), de Manuel Gómez Pereira: Carles Mir (TOB), Mercedes Jansa (iCult).

La grana i el mújol (La graine et le mulet / CouscousCuscús / Cous Cous), d’Abdelatif Kechiche: Núria Vidal (TOB), Nando Salvà (iCult).

Més bé que mai (Mejor que núnca), de Dolors Payàs: Antonio José Navarro (TOB), Olga Pereda (iCult).

Revolutionary Road (Revolutionary Road), de Sam Mendes: Judith Vives (Capgròs i Espai Isidor)

Valquíria (Valkyrie / Valkiria / Walkyrie / Operazione Valchiria), de Bryan Singer: Judith Vives (Capgròs i Espai Isidor), Carlos Losilla (Avui), Àngel Quintana (El Punt), Antonio José Navarro (TOB), Nando Salvà (iCult).

FOTO © TFM  Tom Cruise i Carice Van Houten, a Valquíria, de Bryan Singer

AV7D: del 29 de gener al 4 de febrer de 2009

***

ALTRES ARTICLES.

Un país sense sales per al seu cinema. Àngel Quintana: La Generalitat es preocupa perquè només un 2 per cent dels espectadors consumeixen cinema en català, però no impulsa cap iniciativa encaminada a crear un bon circuit de sales públiques de cinema (El Punt, 01.02.2009)

Bigas Luna porta al cine el ‘Mecanoscrit’ de Pedrolo (Avui, 01.02.2009)

La vida al revés. Esteve Riambau, parlant d’ El cas curiós de Benjamin Button: té tots els ingredients per convertir-se en un clàssic… de tots els temps (Avui, 31.01.2009) #Ref. El cas curiós de Benjamin Button#.

Albert Solé: “El meu pare no portava bé el pas del temps”. Cristina Savall entrevista el candidat als Goya (El Periódico, 31.01.2009)

Traducció traïdora. Imma Merino parla de la mania de traduir els títols originals de les pel·lícules (El Punt, 30.01.2009)

Álvaro Cervantes: “Per un o dos films no pots dir que ets actor”. Bernat Salvà entrevista el noi que protagonitza El joc del penjat, de Manuel Gómez Pereira (Avui, 30.01.2009) #Ref. El joc del penjat#.

Complot contra el Führer. Quim Casas comença per Valquíria el repàs a les estrenes de la setmana a Barcelona (iCult, 30.01.2009) #Ref. Valquíria i altres estrenes#.

Bryan Singer: “M’apassiona la dualitat de Von Stauffenberg”. Paz Mata recull declaracions del director de Valquíria (iCult, 30.01.2009) #Ref. Valquíria#.

‘Cuscús’ capta l’incert futur dels immigrants. Cristina Savall presenta La grana i el mul: La pel·lícuka d’Abdellatif Kechiche arriba amb l’aval dels premis i de la crítica (iCult, 30.01.2009) #Ref. La grana i el mújol#.

Avi Mograbi: ‘Creia que el meu cinema colpiria el món’. Cristina Tramullas entrevista el director de Z32, present a DocsBarcelona (iCult, 30.01.2009) #Ref. DocsBarcelona#.

Pel·lícules tan reals com la vida. Eulàlia Iglesias ens presenta el festival DocsBarcelona (Time Out Barcelona, 29.01.2009) #Ref. DocsBarcelona#.

Poveda posa veu a l’últim film d’Almodóvar. Núria Martorell: El ‘cantaor’ català ha gravat la peça principal de la pel.lícula ‘Los abrazos rotos’ (El Periódico, 29.01.2009) #Ref. Los abrazos rotos#.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!