George Miller presidirà el Jurat del Festival de Canes 2016

George Miller, el director de la saga de Mad Max i de títols com Les Bruixes d’Eastwick i Lorenzo’s Oil, serà el president del Jurat del Festival de Canes d’enguany (11-22 de maig), segons que ha fet públic l’organització del certamen.

Als 70 anys d’edat, diu el Festival en la seva nota oficial, George Miller està reconegut per la seva obra espectacular i engrescadora tant pel seu eclectisme, com per la inventiva i audàcia. Amb ell, es ret homenatge a la gran tradició del cinema de gènere. I és també un home generós i d’una gran qualitat que el Festival de Canes 2016 acollirà.

Per la seva banda, el cineasta ha declarat: Quin plaer tan immens! Ser al cor d’aquest Festival carregat d’història que desvela les joies del cinema mundial, passar hores debatent apassionadament amb els meus companys del Jurat, és un gran honor que no em perdria per res del món!

El Jurat que presidirà George Miller es presentarà en societat el dia de la inauguració, l’11 de maig i farà públic el seu palmarès a la gala de cloenda, el 22 de maig. Miller pren el relleu als germans Coen, que el van presidir l’any passat.

FOTO: George Miller, © 2012 Village Roadshow Films

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *