“Vida salvatge”, de Cédric Kahn, tanca la competició de Sant Sebastià 2014

Vida salvatge, del francès Cédric Kahn, que avui divendres clou la competició de Sant Sebastià 2014 es basa en un fet real: El març de 2009, Xavier Fortin va ser condemnat a dos anys de presó, dels quals va fer vint-i-dos mesos en llibertat provisional. Onze anys abans havia recollit els seus dos fills, de 6 i 7 anys de ca la seva mare i no els havia tornat. La pel·lícula reconstrueix aquests onze anys de fugida de Xavier, Shahi Yena i Okwari, vivint al marge de la vida moderna i social.

089205L’actor Mathieu Kassovitz incorpora el paper d’aquest pare, que a la ficció passa a anomenar-se Philippe Fournier,anomenat Paco. La seva dona ha obtingut la custòdia dels fills i ell decideix no retornar-nos-els. Primer de nens i després d’adolescents, Okyesa i Tsali Fournier viuen amagats prenent diverses identitats. Pallers, cases de pagès, caravanes, comunitats… és on viuen, en connexió amb la natura i els animals. Mentre la policia i la mare els busquen sense parar, ells viuen el perill, la por i les penúries, però també la solidaritat dels amics que van fent de camí i la felicitat de viure fora del sistema, nòmades i lliures.

Més informació: AlloCiné | Imdb.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *