Estrenes Catalunya Nord: de l’1 al 14 de febrer de 2012

Llista de films estrenats a la cartellera de Catalunya Nord.

Estrenes a Catalunya Nord, de l’1 al 14 de febrer de 2012.

EL TALP (Tinker, Tailor, Soldier, Spy | El topo | La taupe | La talpa), de Tomas ALFREDSON.  Amb Gary Oldman, Colin Firth, Tom Hardy, John Hurt, Ciarán Hinds. Basada en la novel·la epònima de John LeCarré, retroba l’agent Smiley retirat, quan ha de tornar per a enxampar un espia soviètic infiltrat al cor mateix dels serveis secrets britànics, en plena guerra freda. Més informació: Fitxa Club 7. Estrena a bona part de la resta del territori: setmana del 21 al 27 de desembre de 2011.

ZARAFA (Zarafa), de Rémi BEZANÇON i Jean-Christophe LIEFilm d’animació. Sota un baobab un vell explica una història als infants que l’envolten: la de la gran amistat entre en Maki, un nen de 10 anys, i la Zarafa, una girafa òrfena, regal del paixà d’Egipte al rei de França Carles X. Més informacióFitxa El Punt Avui | Imdb (ang) | Comme Au Cinema (fr).

UNA AMPOLLA AL MAR DE GAZA (Une bouteille à la mer | A Bottle in the Gaza Sea), de Thierry BINISTI. Amb Agathe Bonitzer, Mahmoud Shalaby, Hiam Abbass. Basat en el llibre Une bouteille dans la mer de Gaza, de Valérie Zenatti, té de protagonista una noia francesa de 17 anys que viu a Jerusalem i experimenta els primers amors, la primera cigarreta… i el primer atemptat, que la du a escriure una carta a un palestí imaginari, que llencen al mar, dins d’una ampolla. I li contesten. Més informació: Fitxa El Punt Avui | Imdb (ang) | Comme Au Cinema (fr).

TUCKER & DALE VS EVIL (Tucker & Dale vs Evil | Tucker et Dale fightent le mal), d’ Eli CRAIG.  Amb Tyler Labine, Alan Tudyk i Katrina Bowden. Comèdia de terror, en què un fet desafortunat de conseqüències tràgiques fa que uns estudiants de festa al bosc preguin per assassins en sèrie en Tucker i en Dale, un parell de pagerols que s’hi havien atançat per a passar l’estona. Més informació: Fitxa El Punt Avui | Imdb (ang) | Comme Au Cinema (fr).

LA PLAÇA (Essaha | La place), d’ Ouzid DAHMANE.  Amb Manel Addoune, Habib Aichouche i Amine Boumediene. En un suburbi nou, un terreny sense construir, font de problemes, manque d’higiene, de civisme… Els veïns decideixen posar-hi fil a l’agulla, però què en fan? Un centre comercial, un camp de futbol, espai verd..? Més informació: Fitxa El Punt Avui | Imdb (ang) | Comme Au Cinema (fr).

LA VÉRITÉ SI JE MENS ! 3 (La Vérité si je mens ! 3), de Thomas GILOU.  Amb Richard Anconina, José Garcia i Bruno Solo. Tercera part de la comèdia passada de voltes sobre els jueus del barri del Sentier, tot i que ara, la colla protagonista deixen aquell barri decadent per anar a raure a la revifada Aubervilliers, on els jueus han deixat pas a joves majoristes xinesos, agosarats, emprenedors i dinàmics… Més informació: Fitxa El Punt Avui | Imdb (ang) |Comme Au Cinema (fr).

DETACHMENT (Detachment), de Tony KAYE.  Amb Adrien Brody, Betty Kaye i Marcia Gay Harden. Retrat del sistema educatiu nord-americà, pels ulls d’un professor substitut. Més informació: Imdb (ang) | Comme Au Cinema (fr). Festivals: Deauville 2011. Premis: Deauville 2011: 2 premis (Crítica Internacional, Revelació).

UNDERWORLD: DESPERTAR (Underworld: Awakening | Underworld 4: El despertar | Underworld: Nouvelle ère), de Måns MÅRLIND, Björn STEIN.  Amb Kate Beckinsale, Michael Ealy i India Eisley. Els humans, que acaben de descobrir l’existència dels vampirs i els licàntrops, aturen les guerres internes per a encarar-se al que consideren una autèntica plaga.  Vídeos: Tràiler VO | Tràiler VE | Tràiler VOSFWebs oficials: Entertheunderworld (ang). Més informació: Cartellera Cat | Fitxa El Punt Avui | Imdb (ang) | La Butaca (esp) | Comme Au Cinema (fr). Estrena a bona part de la resta de la cartellera: setmana del 25 al 31 de gener de 2012.

ELS DESCENDENTS (The Descendants | Los descendientes | Paradiso amaro). d’ Alexander PAYNE. Més informació: Fitxa Club 7 | Cartellera Cat | Fitxa El Punt Avui | Imdb. Estren a la resta del territori: setmana del 18 al 24 de gener de 2012.

ELLES (Elles), de Malgoska SZUMOWSKA. Amb Juliette Binoche, Anais Demoustier, Joanna Kulig.  Binoche és una periodista que investiga l’exercici de la prostitució al món estudiantil i se’n du una bona sorpresa. Coproducció franco-germano-polonesa, de l’autora de 33 escenes de vida. Vídeos: Tràiler VF | reportatge (amb fragments i declaracions de Juliette Binoche) arran del TIFF2011 (VO). Més informació Imdb (ang) | AlloCiné (fr) | Comme Au Cinéma (fr). Festivals: Berlín 2012 · Panorama-ficcions | Toronto 2011 · Special Presentations.

JC COM JESUCRIST (JC comme Jésus Christ | Play It Like Godard), de Jonathan ZACCAÏ.  Amb Vincent Lacoste, Elsa Zylberstein i Aure Atika. Una Palma d’Or als 15 anys, un Cèsar als 16… Jean-Christophe Kern, anomenat JC, no és un adolescent normal. Barreja de Jean-Luc Godard i Justin Bieber, als 17 anys es mou entre el berenar davant la tele sortint de l’escola i una vida professional digna de Stanley Kubrick.  Més informació: Fitxa El Punt Avui | Imdb (ang) | Comme Au Cinema (fr).

***

Més informació: Cartellera El Punt Avui Catalunya Nord | Cartellera Allo Ciné Catalunya Nord.

***

FOTO © Haut et Court Juliette Binoche, a Elles, de Malgoska Szumowska

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *