“Up” en català: només en 2D

Fa dies que un bon amic m’ho fa notar. Primer, s’ho ensumà: estrenaran alguna còpia 3D d’ “Up” en català? Després, va assenyalar al cartell en català de la pel·lícula… en què ni s’esmenta res de la versió 3D. Finalment, ho ha pogut comprovar: a cap de sala on es projectés en català, en cap ni una, no hi havia l’opció en 3D.

O sigui que, per exemple, un bon pare de família decideix anar amb els fills a veure “Up” en català. Primera estació: al poble del costat -Blanes- no la fan en català. Segona estació: a Girona, busca la sala en 3D i allà es troba que no hi projecten la versió en català. Tercera estació: corrent, cap a una altra multisala en què hi projeten una còpia en la llengua del país… però en 2D.

Cal afegir-hi cap comentari?

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *