“El noi del pijama de ratlles” es preestrenarà a Sant Sebastià 2008

L’adaptació de la novel·la El noi del pijama de ratlles, de John Boyne, es presentarà al Festival de Sant Sebastià (18-27 de setembre de 2008), fora de competició. Prèviament, la pel·lícula s’haurà projectat a Londres i Dublín; de manera que la multinacional Buenavista/ Disney, que la distribueix, ha deixat al certamen basc l’opció del que anomenen “estrena internacional”.

Protagonitzada per Asa Butterfield, Jack Sacnlon, David Thewlis i Vera Farmiga, El noi del pijama de ratlles explica la història d’amistat entre Bruno (Asa Butterfield) i Shmuel (Jack Sanclon), dos xicots que viuen separats pel filferrat del camp de concentració. L’un, perquè son pare ha deixat enrere la casa confortable de Berlín i, escalant posicions a la feina, han anat a viure en una ruralia, on ell disposa de poques coses per a entretenir-se. L’altre, perquè l’han reclòs al camp. El primer no en sap res de l’Holocaust; però un bon dia coneix l’altre, que, com tots els de l’altre cantó del filferrat, va gornit amb una mena de pijama de ratlles…

FOTO El noi del pijama de ratlles, de Mark Herman

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *