BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

14 de març de 2006
General
0 comentaris

Srs. de la Crosta, fora de l’estat espanyol viurem millor …!

Srs. Forneses -molts!- fora de l’estat espanyol viurem millor …!

Llevat de vostè, està clar! Parlo amb aquell senyor que impacient corre a asseverar en Maragall i en Puigcercós contra Catalunya enlloc de fer-ho en positiu i a favor de Catalunya. Amb tantes oficines ja no sap on balla. Com deia ahir n’Hèctor Lòpez Bofill hi ha una crosta massa espessa contra Catalunya. Una crosta que està en contra del nostre país, quan dic país no s’equivoquin- senyors caps d’aquesta crosta, parlo de Catalunya, no sé si saben on és i el que de veritat necessita?. Com deia un home que es va desfer per Catalunya, en Francesc Macià, "Catalunya serà més feliç espiritualment i materialment sense tots vostès" senyors de la Crosta anticatalana, alguns polítics, alguns empresaris, i alguns periodistes, tots massa interessats i massa influents!

No s’equivoquin, senyors, Catalunya ha d’ésser catalana, molt catalana, com més millor! Catalunya ha de controlar els seus propis recursos, afavorir els seus propis negocis -els nostres està clar!- i Catalunya ha de protegir la seva pròpia dignitat! La meva dignitat i la dignitat de vostés senyors d’aquesta crosta que ja molts ens volem treure de sobre.

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!