BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

8 de març de 2006
General
3 comentaris

L’ofeg de Catalunya !

Nota a la fotografia: (Autora: Nu-Nu, dissenyadora) Aquesta fotografia és una imatge comparativa del que li passa al nostre Poble. El noi és el Poble Catatà. La bossa que l’ofega són els poders colonials que ens atenallen, i les mans, aquestes dues mans són, per no dir un disbarat, la inconsciència d’ERC i de CIU, que ens volen encaixats o embossats, tan se val!

No val fer el ploramiques !

Avui li toca al Temps, la revista setmanal del políticament correcte, tant que s’obliden de fiscalitzar amb força la classe política catalana. Els editorials semblen de les germanetes de la caritat mirant-se el «Telenotícies Vespre». Amb tant consentiment i tebiesa no es pot defensar un Poble. Deu ser qüestió de subvencions … la Generalitat Catalana, avui Tripartita, no deu consentir ensurts de cap mena. Al final tot venut i ben lligat.

Ploramiques de què? -Doncs a la portada el gran títol inútil! "L’eix escanyat (Bruseel·les i Madrid continuen oblidant l’arc mediterrani)" Que Espanya ens vol ofegar no és cap secret. Cal que diguem als polítics catalans actuals el nom del porc, a veure si així els cau la cara de vergonya.

Aquell paper blanc que va treure en Mas a la TV valdria més que se’l … guardés ben quardat.

En l’estatut del 30 de setembre del Parlament Català hi havia sobirania suficient i escletxes per posar bons pedaços a aquestes actituds de Madrid i Brussel·les de que ens parla "El Temps", però aquesta vegada van ser els senyors de Ciu els que van llençar tot aquest munt de possibilitats per la finestra.

En Pujol va dir a la Terribas que en Zapatero els deuria un favor. Trist favor ha fet en Pujol al meu Poble!? Quin gran estadista mundial que ha fracassat la reconstrucció nacional de la Colónia Catalana! Brusel·les i Madrid se ne’n foten i se n’aprofiten. I tot a canvi de res, només fum! De què et pots refiar de qui només espara l’ocasió per ofegar-te?

Una altra consideració que caldria tenir en compte, no serveix de res l’eufemisme "arc mediterrani" perquè al final també et donin pel sac! L’arc mediterrani, aquí a la nació catalana se’n diu Països Catalans! Deixem de fer el pallús tots plegats per favor!

Salvador Molins ( President del BIC, de Som 10 milions i Conseller de Catalunya Acció) Berga, Països Catalans.

  1. … ens deuran milers de favors, però serem un fantasma quan ens els tornin !! Si és que ens els tornen mai que ho duubto.

    Amb perles com el castell de Montjuic, ja pot anar tornant ja. Sociates dels collons.

  2. Sí, però no per pegar-li més al nostre burro anirem més ràpid. Estem fent una partida d’escacs. Hem de jugar d’una volta a guanyar. No sempre ésser més explícit significa que avancem més.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!