BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

5 de juliol de 2022
1 comentari

Llista o Referèndum, l’esperit que ens ha de guiar. Censeu-vos al CxR, som 152.572 catalans lliures.

Catalunya esperança del nou món!

No es pot fer cap Referèndum fins que tinguem la determinació absoluta de guanyar-lo i en cas que es guanyi sigui vinculant per a EU, l’ONU i el Tribunal de La Haia.

El nostre Referèndum d’Autodeterminació ja el vàrem fer i el vam guanyar. Tenim la nostra decisió presa i el Mandat dictaminat, concentrem-nos en complir aquest Mandat, si no en som capaços com volem atrevir-nos a destruir el que ja tenim, l’1-O i la DUI. Perquè tenim tanta por i tanta inseguretat, perquè contínuament volem fer-nos perdonar i demanar permís de tot? Complim el nostre Mandat, Edifiquem la República Catalana Independent, visquem la llengua i la independència, fem-nos lliures!
Entenc el que Partal i molts de vosaltres dieu, però un Referèndum de ratificació de la DUi o de la nostra nova Constitució en mans dels inneptes que ens governen i dels inneptes que es van lliurar a l’enemic i es van deixar jutjat en castellà i fa pocs dies, més inneptes encara, van trair centenars de generacions fent entrar el castellà a les escoles, en mans de tota aquesta gent qualsevulla cosa i encara més un Referèndum és ben bé un suïcidi a la desena potència. Hi ha una altra moguda que l’ANC ja la ha prevista i tindria moltes connotacions semblants a la que exposa Partal, es tracta de la llista única per a les properes eleccions al Parlament de Catalunya, un sol objectiu, la Independència, un sol capdavanter i una sola plana major, i sempre l’absoluta determinació de trencar amb l’enemic invasor, repressor, lladre i usurpador. La llista és podria preparar ja des d’ara mateix als diferents municipis i comarques del nostre territori, començant totes les bases independentistes.
Sigui el que sigui, llista o Referèndum fem-ho junts i coordinats, enxarxats al territori i censats al CxR.
Parleu de cens? Doncs el del CxR. Parlem d’unitat, doncs tots entorn del CxR i de l’enxarxat que tots hem de controlar i estendre sobre el territori.
I tot el que fem fem-ho amb l’autèntic convenciment de que ja som lliures, vam guanyar el Referèndum i vam votar i  guanyar la DUI al Parlament, el nostre objectiu ja està marcat, no hi ha marxa enrere, llencem els neures per la finestra, no demanarem permís ni esperarem ordres. Viurem la Independència i la Llengua, ja ara. No esperarem que ja siguem morts!
Aquest ha d’ésser l’esperit de victòria i vida que ens ha de guiar i donar força.
Encenem Catalunya amb el foc simbòlic de la llibertat i la dignitat. Fem de Catalunya una esperança pel món que sembla que no sap on va!
Salvador Molins Escudé, Consell Local de la República Catalana Independent, del CDR BlC
PS1: Llista o Referèndum, l’esperit que ens ha de guiar. Censeu-vos al CxR, som 152.572 catalans lliures.
PS2:

Algunes raons per a fer un referèndum el 22 d’octubre de 2023

https://www.vilaweb.cat/noticies/algunes-raons-per-a-fer-un-referendum-el-22-doctubre-de-2023/

0

/
People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY) – RTR270BQ

  1. I tot el que fem fem-ho amb l’autèntic convenciment de que ja som lliures, vam guanyar el Referèndum i vam votar i guanyar la DUI al Parlament, el nostre objectiu ja està marcat, no hi ha marxa enrere, llencem els neures per la finestra, no demanarem permís ni esperarem ordres. Viurem la Independència i la Llengua, ja ara. No esperarem que ja siguem morts!

    Aquest ha d’ésser l’esperit de victòria i vida que ens ha de guiar i donar força.

    Encenem Catalunya amb el foc simbòlic de la llibertat i la dignitat. Fem de Catalunya una esperança pel món que sembla que no sap on va!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!