BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

22 de maig de 2022
0 comentaris

Junts per Catalunya, cap vot, cap signatura, cap suport a la llei Cavall de Troia del castellà contra la immersió lingüística catalana.

 

Junts, no ens traiu de nou!

El català primer de tot

Us heu preguntat per què, totes les lleis “Aragonès” són contra Catalunya?

Per sort nostra, dels catalans, la primera Llei de l’actual President Aragonès no va superar les votacions.

Aquesta última llei “Aragonès”, la del Cavall de Troia del castellà per introduir aquesta llengua de fora de Catalunya en la immersió lingüística catalana com a llengua vehicular i d’ensenyament, destrossarà la immersió lingüística, destrossarà l’acolliment dels immigrants nou arribats a l’escola en català, evitarà o més ben dit impossibilitarà fer complir la immersió tal com s’ha de complir a tots els centres escolars, i encara farà que sigui molt més fàcil la intromissió dels jutges i dels enemics del català i de Catalunya contra la llengua i contra l’escola catalanes, i no evitarà de cap manera aquest 25% que ara els espanyols volen imposar-nos.

No us cregueu l’Aragonès, els seus interessos no són els interessos de Catalunya!

Junts per Catalunya, no voteu ni signeu a favor d’aquesta llei pactada entre Aragonès i Illa en favor del castellà i contra el català.

Qui sigui conscient del primer valor de Catalunya, la llengua, i dels perills i les trampes que aquesta llei comporta, no pot votar aquesta llei, fer-ho és perpetrar un linguicidi, és fer la feina bruta del PSC-PSOE, del PP, de Vox, de Ciutadans, d’Espanya contra Catalunya i els catalans.

No els importa el bé de cap llengua ni de ningú, sols pretenen espanyolitzar tots els alumnes de Catalunya.

Junts per Catalunya, referent aquesta Llei “Cavall de Troia del castellà”, no ha de signar cap acord, cap suport, cap gest de bona voluntat, el que signi, per petit que sigui serà utilitzat en contra del català a l’escola i en contra de tots els nens catalans i dels pares i professors.

En aquesta legislatura del 52% “traït”, Junts per Catalunya ha renunciat a fer oposició a l’autonomisme d’ER, incomplint així el seu compromís amb els seus electors de fer i treballar per fer la República Catalana.

Ara Junts té l’oportunitat d’aturar aquesta llei i no carregar en el seu bagatge electoral i de dignitat haver abandonar, una vegada més, el compromís de defensa i lucidesa que tots els catalans debem a la nostra parla.

Aragonès i ER no volen pagar ells el cost electoral d’aquest greu despropòsit, per això els sovintejats cants de sirena cap a Junts perquè atorguin el seu vot o la seva signatura, així les culpes quedaran repartides i el cervells de l’operació, el Sr. Illa i la Sra. Albiach ben contents tots dos. I el Sr. Ribera i la Sra. Arrimadas fent-se un tip de riure, tots riuran menys els catalans, la nostra llengua i la nostra dignitat.

No a la Llei Cavall de Troia del castellà!

Cap vot!
Cap signatura!
Cap suport!

Exigim el compliment correcte i total de la immersió lingüística catalana.

Aquesta és la feina, del govern i del departament d’educació, inspeccionar i assegurar que totes les escoles i professors compleixin la immersió lingüística i que tots els alumnes n’assoleixin la capacitat de parlar i escriure correctament en català, com a persones i com a ciutadans.

 

Salvador Molins Escudé, Consell Local de la República Catalana Independent, del CDR BlC

 

PS1:

Junts per Catalunya, cap vot, cap signatura, cap suport a la llei Cavall de Troia del castellà contra la immersió lingüística catalana.

 

PS2: Primers comentaris de:

https://www.vilaweb.cat/noticies/aragones-confia-tancar-un-acord-pel-catala-la-setmana-que-ve-despres-dels-avencos-de-les-ultimes-hores/

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!