BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

20 de novembre de 2021
0 comentaris

Edificar la República. 3 clarificacions. Ja som 101.679

 

Algunes esmenes a la totalitat sobre aquesta explicació de Vicent Partal, director de Vilaweb sobre el CxR i la seva Assemblea de Representants.

 

1a  –  He defensat de fa temps, i es pot constatar a les hemeroteques, que els catalans no som una minoria nacional, concepte que potser Europa entendria més bé, jo no l’entenc, però Europa per molt que ens omplim de raons ens deixarà a l’estacada com ja ho va fer el 2017. Què ens quedarà aleshores? -tal vegada, com una reserva india, potser?! Tinguem-ho clar, som una Nació, que va de Salses a Guardamar i de Fraga a Maó. Això que ningú ho oblidi, ni nosaltres ni Europa, aclarim-los en què s’assemblen i en què no s’assemblen una minoria nacional i una NACIÓ.

 

2a esmena a la totalitat d’aquest article, si no volem renunciar a la veritable força de legitimitat i unilateralitat que contenen intrínsecament el 1r d’octubre i la DUI del 27 d’octubre de 2017: La missió del CxR i la seva Assemblea de Representants no és de cap manera “reclamar” el Dret d’Autodeterminació de  Catalunya sinó “exercir-lo” amb el compliment del Mandat de l’esmentat Referèndum d’Autodeterminació de Catalunya vinculant per voluntat del nostre Poble i per compromís del nostre legal i legítim President i el seu govern elegits democràticament, Referèndum en el que vam decidir votant i guanyant-lo, edificar la República Catalana Independent:

“Exercir” el dret d’autodeterminació d’acord amb els drets recollits en els tractats europeus i en la llei internacional, “compromisos signats pel mateix estat espanyol”

Als catalans defensors de la nostra independència ens cal completar el que va mancar en la DUI declarada al nostre Parlament, com ho van fer els independentistes ts Kossovo, i portar-la al Tribunal de Dret Internacional de La Haia per a la seva validació, a l’ensems perquè aquesta Cort Internacional castigui el Regne d’Espanya per tots els seus reiterats i flagrants incompliments.

 

3a esmena, no és la quantitat de censats a la nova i ja incipient República representada pel CxR i la seva Assemblea de Representants, que sí que ho és naturalment, sinó la clarividència i fermesa de conviccions, i l’encert en l’aplicació del Mandat, treient-nos de sobre constantment les necessitats compulsives i malaltisses de demanar perdó i permís per tot, de justificar-ho tot amb munts de raons, … a quí de tan temps ens té maltractats i subjugats.

Finalment, tinguem-ho ben  present, només la força i el coratge de la nostra determinació farà gran el Consell per la República, fent l’efecte crida i acostant cada vegada més tots els catalans que s’hi aniran censant i  acostant-se així a la xifra dels dos milions de votants i escaig cm del 1r d’octubre, tots els que van votar amb coneixement de causa.

Visquem la Llengua i Visquem la Independència!

 

Salvador Molins Escudé, Consell Local de la República Catalana Independent, del CDR*BIC

 

PS1:

Edificar la República. 3 clarificacions. Ja som 101.679

 

PS2:

https://www.vilaweb.cat/noticies/lassemblea/

 

PS3:

Més comentaris:

PRESENTAR-NOS TOTS JUNTS A LES PROPERES ELECCIONS CATALANES PER A COMPLETAR LA DUI I FER EFECTIVA LA NOSTRA INDEPENDÈNCIA COM HO FEREN ELS PAÏSOS BÀLTICS:
People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!