Complim el Mandat! La monarquia no ens importa i el 1r d’octubre ja ens hem determinat.

 

No som d’Espanya ni volem ser-ho. Reneguem d’Espanya i de tots els espanyols!

No hi haurà diàleg, no hi haurà res. Ho trepitgen tot, es creuen que tot és seu per dret de conquesta.

Torrent per evitar la presó no va investir Puigdemont.  Ara prohibeixen que el Parlament Català pugui parlar del que cregui oportú, …  democràcia en estat pur! Enviem-los a fer punyetes d’una punyetera vegada, diguem-los “no ens emprenyeu més!

Sempre, ecspanya, ens ha d’acabar d’arreglar les coses. Tanta ruqueria pseudo autonomista, tot el dia pidolant o fent declaracions que ja són fora de lloc. La monarquia no ens importa i el 1r d’octubre ja ens hem determinat. Vam decidir República, concentrem-nos en edificar-la i implementar-la, no serà fàcil, però no perdem el temps ni amb aquest estat repressor, ni en la seva constitució ni en l’estatut tururut, que se’l passen pel folre dels pantalons quan els dóna la gana. tot el que haguem de debatre i declarar ho farem des de Waterloo ja que l’estat espanyol està infectat de dictadura.

Diguem des de Waterloo les coses pel seu nom i deixem de refiar-nos de res d’aquesta gent inquisidora i repressora.  Si mai hi ha alguna possibilitat de parlar d’actius i passius ja ho farem, però no enredem més la troca esperant res dels que ens volen sotmesos i anul·lats.

Debatem i votem en referèndums periòdics, dictem lleis, des de Waterloo,  tot el que ens plagui, almenys en això si el TC protesta només farà el ridícul.

Desenvolupem sense encantar-nos les noves institucions de la incipient República Catalana Independent. Obeïm en tot el que puguem aquestes noves institucions i les seves lleis.

Passem d’ecscanya, engeguem-los a fer punyetes, d’ells ja n’estem fins la coronilla.

Complim el Mandat! La monarquia no ens importa i el 1r d’octubre ja ens hem determinat.

Salvador Molins, Joan Sabata, Josep Vilalta, …
Consell Local de la República Independent, del BIC

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *