CATALUNYA INDEPENDENT. 11s DESBORDEM BCN. ESTELADES A DOJO !

 

 

L’objectiu tàctic del Poble de Catalunya Lliure de cada 11S  és DESBORDAR totes les limitacions que ens auto imposem, desbordar i empènyer.

11S 2019 – L’Objectiu tàctic de l’11S i de tota manifestació independentista de Catalunya segueix essent desbordar! … una riuada gegant que s’ho emporti tot. Un Tsunami que arrossegui i ho escampi tot,  les psicosis i depressions, les pors, els cansaments, els mals rotllos i les divisions. Un aiguat que ens passi per sobre de tots i ens netegi i purifiqui a tots, Puigdemonts, Junqueras, Torras i Torrents, ANC i ÒMNIUM, Casals Independentistes d’un partit i d’uns altres partits, grans i joves, dones i homes …

Unim-nos tots aquest 11S a Barcelona i Reafirmem-nos en el 1r d’octubre i determinem-nos en completar el que va mancar a la DUI catalana del 27 d’octubre del 2017 per a Implementar la nova República Catalana independent. Complim el mandat, edifiquem la República incipient i afanyem-nos a començar el Procés Constituent; endarrerir-lo tant ha estat el pitjor error que hem fet al llarg d’aquests dos anys de repressió, incertesa i dubtes. Què esperem? Comencem el Procés Constituent! aquesta és una fase fonamental de com plantar-se amb dignitat davant de qualsevol sentència de l’enemic que ens empresona, exilia, acusa, multa i condemna.

Actualment, al segle XXIè, davant de problemes molt complexes s’hi proposen i executen còctels de solucions. Davant la sentència condemnatòria i davant la necessitat urgent de divorciar-nos d’Espanya haurem d’aplicar solucions imaginatives, senzilles i persistents, un bon còctel … edificar la República, les seves diverses columnes, el Procés Constituent, en aquest camí no hem d’abandonar ni un moment la lleialtat al 1r i al 27 d’octubre, ben al contrari reforçant-ne la consciència i empescar-nos-les per dir un “PROU” cada volta més massiu, més contundent, més persistent i insistent.

Tots a Barcelona! Aquest 11S tornem a desbordar tots els límits i totes les cotilles que ens volen imposar:

IN-DE-PEN-DÈN-CIA  JA !
I UNITAT ESTRATÈGICA  PER COMPLIR EL MANDAT DE TOTS I PER A TOTS DECIDIT I EMÉS EL 1r i el 27 d’octubre del 2017.XZ,,
L’11S d’aquest 2019 que les estelades onegin com mai.

Salvador Molins, Joan Sabata, Josep Vilalta …
membres del Consell Local de la República Catalana Independent, del BIC.

 

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *