Neix l’OAC … fes-te de l’OAC, l’Organització per l’Alliberament de Catalunya:

 

Neix l’OAC … fes-te de l’OAC, l’Organització per l’Alliberament de Catalunya

Organització per l’Alliberament de Catalunya:

https://oac.yolasite.com/?fbclid=IwAR0-HZMjiq5MnRT4JcErgZmauE5kUjIXkANmBaZpDTzXXPjZHOMuZG0_WTY

L’Organització per l’Alliberament de Catalunya (OAC) s’ha registrat a la seu de les Nacions Unides de Ginebra, als organismes competents en el respecte dels drets humans, el 3 de juliol del 2019 i ha notificat la seva fundació a les demés oficines de Nova York de l’ONU competents en matèria d’autodeterminació i descolonització.

Descarrega el document fundacional registrat a l’ONU:        https://oac.yolasite.com/resources/Doc%20fundacional%20registrat%202.pdf

—————-

Presentació:

L’Organització per l’Alliberament de Catalunya (OAC) es defineix com a moviment d’alliberament nacional de la Nació Catalana i es presenta davant l’Organització de les Nacions Unides (ONU)

Catalunya és una nació ocupada militarment des de fa més de tres segles per potències estrangeres, repetidament castigada, i reprimida amb extrema violència, quan ha volgut recuperar els seus Drets Nacionals i alliberar-se de l’ocupant.

Descarrega el document de presentació      https://oac.yolasite.com/resources/presentaci%C3%B3%20ONU.pdf

——————–

Objectius i motivacions:

Aquesta Organització té l’objectiu d’aconseguir l’alliberament de les terres que formaven l’Estat Català, ocupat militarment per les tropes borbòniques franco/espanyoles amb la guerra anomenada de Successió (1705/1713) finida amb el Tractat d’Utrecht de 1713, i amb la guerra d’annexió de 1713/1715.

Descarrega el document d’objectius i motivacions      https://oac.yolasite.com/resources/Organitzaci%C3%B3%20d_Alliberament%20de%20Catalunya.pdf

—————–

Declarem, denunciem, anunciem i sol·licitem

Declarem ser una Nació ocupada

Denunciem aquesta flagrant injustícia i incompliment dels tractats, lleis i protocols de l’ONU pel que fa als drets humans i en conseqüència als drets dels pobles.

Anunciem la nostra intenció de recuperar l’Estat Català lliure i democràtic amb la major brevetat, seguint la legalitat establerta per l’ONU i pels mitjans més pacífics possibles, per afegir-nos a les Nacions Lliures del món reconegudes per l’Organització de les Nacions Unides.

Sol·licitem a l’OHCHR i a l’ONU el reconeixement de la nostra situació i en sol·licitem l’empara.

Descarrega el document declaratiu      https://oac.yolasite.com/resources/den%C3%BAncia%20a%20ONU.pdf

——————-

Contacte  (Com afegir-vos a l’OAC per alliberar Catalunya)

Aquesta organització només podrà aconseguir els seus objectius si els catalans s’hi afegeixen i per tant és oberta a tots els patriotes.

Per adherir-vos creeu un correu gratuït a la web de «Protom Mail», un sistema Suïs, versió en català, encriptable en benefici de la seguretat de tots i des d’aquest vostre nou correu envieu-nos a l’adreça oac.org@protonmail.com    les següents dades:  nom, cognom, telèfon, ciutat, professió, especialitat i ens posarem en contacte amb vosaltres.

© Copyright OAC

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *