BASE FONAMENTAL DE LA UNITAT ESTRATÈGICA DE TOT L’INDEPENDENTISME DESPRÉS DEL 1r D’OCTUBRE:

  

Que ningú ho dubti: Espanya no és el nostre país, Espanya és el nostre carceller, el nostre enemic.

“… és evident que fa anys que els governs espanyols i l’estat, com a ens, han assumit i legitimat respecte de Catalunya una deslleialtat que els lleva qualsevol legitimitat que vulguen invocar mai. Els espies són una part evident de la diplomàcia però es fan servir per espiar altres països i no per espiar servidors públics que se suposa que són del teu. ”  (Espionatge espanyol als delegats de la Generalitat de Catalunya a Londres, Berlín i Ginebra. Vicent Partal)

 

BASE FONAMENTAL DE LA UNITAT ESTRATÈGICA DE TOT L’INDEPENDENTISME
DESPRÉS DEL 1r D’OCTUBRE:

Reafirmem el Referèndum d’Autodeterminació de Catalunya del 1r d’octubre del 2017 i el seu explícit mandat vinculant: Estat Català en forma de República.

Preparem i preparem-nos per completar la DUI catalana del 27 d’octubre del 2017 que es va fer però incompleta. Portem la nostra DUI al Tribunal Internacional de Justícia de La Haya en el moment que ja estigui apunt.

Mentrestant comprometem-nos amb una unitat estratègica per a edificar ja des d’ara la nostra incipient República i per a assolir el més aviat possible la seva implementació.

El primer gran pas d’aquesta Unitat estratègica ha d’ésser Reafirmar tots junts en cada moment i cada dia el Mandat del 1r octubre que ja vam decidir i guanyar entre tots plegats. Esborrem així tota ombra de dubte sobre la nostra Sobirania i la nostra determinació per arribar fins al final del Procés de Recuperació de la nostra secular Independència. Pot ser difícil i costós implementar la República amb tot el poder propi i reconeixement internacional que l’ha de fer efectiva però això no ens dóna cap dret a dubtar una vegada més del que hem fet i decidit amb plena llibertat i convenciment.

Comprometem-nos de nou, oficial i solemne, tots junts a seguir el camí iniciat per Catalunya fins al final: La Plena Independència del nostre veritable país. I comprometem-nos a trencar dia a dia la nostra relació amb l’Estat Espanyol.

Salvador Molins, Joan Sabata, Josep Vilalta, … Consell Local de la República, del BIC, Berga.

Piulada al Twiter:   El primer fonament d’aquesta Unitat Estratègica ha d’ésser Reafirmar tots junts, cada dia, el Mandat del 1r octubre que ja vam decidir i guanyar entre tots plegats.

  

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *