DIADA 2018:  PER A LA REPÚBLICA CATALANA INDEPENDENT (400.000 inscrits el 9S)

 

DIADA 2018:  PER A LA REPÚBLICA CATALANA INDEPENDENT:

Reafirmem el 1r d’octubre del 2017.

Completem la DUI catalana del 27 d’octubre del 2017.

Aturem el país de forma indefinida i intermitent.

Portem la DUI del 27’O al Tribunal de Dret Internacional de La Haia.

El 1r d’octubre vam votar més de 3 milions de catalans (2.262.424 + 770.000)
i va guanyar República Catalana Independent!  
Via Fora Catalans!

ELS JUDICIS PEL DIVORCI DE CATALUNYA I ESPANYA.
Separació de bens: ACTIUS i PASSIUS

Fa uns dies vaig participar en una penjada de llaços grocs ben proporcional a la realitat del país i del món, érem set dones i tres homes. Ho fèiem per la llibertat dels presos i exiliats catalans, de Catalunya, de tota la humanitat, … de tots els Pobles. Ho fèiem com ho han fet tantes persones al llarg de la història, i gràcies a ells ho fèiem amb molta més seguretat personal del que no havien pogut fer molts altres.

Daniella Levy, corresponsal de Jerusalem Post, pocs dies després del 1r d’octubre del 2017, escrivia que no sabia si ja havia arribat l’hora d’assolir una independència per vies pacífiques, però que sí que estava segura de que si algú podia eren els catalans.

S’acosten els “Judicis de la Vergonya”, els judicis dels encausats catalans per causa de la Independència de Catalunya. Espanya fa servir els que ha empresonat i segrestat com a eina de xantatge i coacció per aturar els catalans en el seu camí uni direccional d’alliberament.

Seran els “Judicis pel Divorci de Catalunya i d’Espanya”. Que sigui així perquè així és!

Que ningú intenti dissimular-ho i emmascara-ho, Espanya ataca els hostatges i tots els encausats catalans amb una sola finalitat, sotmetre de nou a Catalunya, seguir espoliant-la, seguir humiliant-la, seguir colonitzant-la.

Catalunya afronta aquests judicis amb el cap ben alt i sobretot d’empeus davant la fogacitadora, feixista  i inquisitorial Espanya de sempre.

Una mostra diàfana i internacional d’aquest aixecament català contra la ignominia és el color groc, llaços, creus, pintades a terra, pancartes, pins, sempre pacífics, sempre democràtics, sempre en favor de la llibertat per a tots els Pobles i per a tota la humanitat del present i del futur.

Per afrontar amb èxit aquests judicis, per a la causa catalana de la Independència,  cal que reafirmem el 1r d’octubre i el 27 d’octubre del 2017 sense dubtes ni vacil·lacions. Ara no té sentit lamentar-se pels errors del 10 d’octubre quan en realitat ja tenim votada la DUI catalana del dia 27 del mateix mes i any-.

Preparem-nos per portar al seu acompliment aquesta DUI, no li girem la cara, milions de catalans en som testimonis, molts érem allà al davant, la resta ho vàrem veure des de la televisió, com quan molts vàrem veure l’arribada de l’home a la lluna.

“La llibertat de Catalunya un pas més per a la llibertat de tots els Pobles, un gran pas per a l’home, un gran pas per a la humanitat”

La unitat catalana davant dels “Judicis de la Vergonya” passa pel reafirmament del 1r d’octubre del 2017,  éssent ben conscients que la batalla que estem lliurant contra la tirania i l’opressió només té un objectiu, recuperar la plena llibertat dels catalans i de Catalunya: la Independència!

Finalment, determinem-nos i preparem-nos, també, per portar aquesta DUI al Tribunal de Dret Internacional de La Haia.

Catalans! la nostra única Victòria serà la Independència!

Salvador Molins, CDR*bic, Conseller de Catalunya Acció, soci de l’ANC, soci de l’ÒMNIUM. Membre de l’UPDIC -Units per a Declarar la Independència Catalana- de Jordi Fornas que és alcalde honorífic de Venècia-

11 S    2018  (9S = 400.000 incrits)

La manifestació de la Diada a la Diagonal de Barcelona, convocada per l’ANC i Òmnium, ja ha superat la xifra d’inscrits de la de l’any passat, i ja en compta més de 400.000, segons les últimes dades facilitades per l’Assemblea. A més, dos dies abans de l’Onze de Setembre, ja hi ha més de 1.350 autocars contractats i les samarretes venudes superen les 260.000. Unes xifres enormes, que s’han assolit en ben pocs dies de setembre, tenint en compte que a l’acabament de l’agost la quantitat d’inscrits era força baixa

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *