Totalment d’acord: Catalunya “La República Catalana” i el seu únic govern legítim.

Només hi ha un sol govern català legítim, el de la República a l’exili a Brussel·les, i en la absència actual d’aquest … el de l’exili als nostres cors.”

“Tot és molt més senzill, només calen una bona dosi d’imaginació i de determinació per portar a la plenitud ben aviat el que van Declarar Solemnement, els 70 Diputats -majoria absoluta- en nom del Poble Català, el 27 d’octubre de 2017 al Parlament de Catalunya.

Cal que el President Puigdemont encari d’una vegada per totes el rol que li pertoca, com ho va fer Tarradellas, que es quedi amb els seus Consellers més directes a Brussel·les, exercint de Cap d’estat de la república Catalana a l’Exili i fent de garant del que va declarar el Parlament i fer-ho amb la dignitat que això requereix, i que a la vegada a Catalunya, Junqueras o els seus delegats pertinents assumeixin el rol i el càrrec de gestors del govern interí gestor de la Generalitat del Principat.

Ambdós, Puigdemont i Junqueras, fent els papers respectius de President de la República i Primer Ministre, dues estructures d’estat que ja estaran apunt per quan la República assumeixi i assoleixi tot el seu poder de gestors de la sobirania plena dels catalans.

Puigdemont des de fora del sistema espanyol i Junqueras i els seus delegats des de dins han de coordinar-se fins a precipitar la ruptura definitiva amb l’estat espanyol, invasor de Catalunya des de fa 303 anys.”

Aquesta possible aposta que jo aportava en forma d’idea constructiva des de fa dos dies i des dels blogs que administro, avui és complementada en un post de Francesc Aguilar del que n’adjunto l’enllaç:

https://blocs.mesvilaweb.cat/FrancescAguilar/?p=270376

Ho repeteixo, Sr. Aguilar:
Totalment d’acord: Catalunya “La República Catalana” i el seu únic govern legítim.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*