República de Catalunya capital Perpinyà.

Per ser governada, Catalunya no pot acceptar el cop d’estat d’Espanya i simplement administrar la Generalitat lligada de mans sota el 155.

Una vegada constituït el parlament, hi ha l’opció de crear l’Assemblea de Càrrecs Electes amb una majoria més que suficient, entre 70 i 78 diputats, que en reunió solemne a Perpiyà, amb la seva presència física sense riscos, investeixi  Carles Puigdemont President de la República.

Una de les primeres mesures republicanes seria la institució de la capital itinerant de la república democràtica i Perpinyà com a Primera Capital de la República. A partir d’aquí el President formaria el Govern de Perpinyà.

D’aquesta manera es donaria resposta a una doble realitat: un Govern i un Parlament de la Generalitat de l’Autonomia de Catalunya operativa a Barcelona en els assumptes de Catalunya dins Espanya fins que sigui necessari i un veritable govern i una Assemblea de Càrrecs Electes de la República de Catalunya operativa a Perpinyà en els assumptes d’estat d’abast internacional, europeu i mundial.

Perpinyà. Palau dels Reis de Mallorca. Façana de ponent.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.