La República catalana, un país de dignitat i respecte. A anys llum de l’actual repressió/Inquisició espanyola

La República Catalana comportarà l’augment significatiu de Pensions i Seguretat Social Plena, i esdevindrà una potència econòmica del nivell de Dinamarca, Holanda, Suècia, Suïssa …

Ben a l’inrevés del que passarà si ens deixem sotmetre per “la cosa” o “la merda” no sé ben bé com anomenar-ho a partir d’ara. Si la cosa maleïda aquesta que ens vol empresonar a tots i ens amenaça dia si, dia també, se surt amb la seva amb la inestimable col·laboració dels esclaus autonomistes catalans, planyo als desgraciats que viuen a Catalunya, estiguin integrats al nostre país o l’odiïn a mort, pobres mortals, tots pagarem el mal fer de la cosa amb baixada de pensions, reducció dels beneficis de la seguretat social, augment desorbitat d’impostos, encariment de la vida …

Per què tot això? Perquè aquella gent tenen somnis de grandesa i sempre s’acaben arruïnant:

1 – Compren avions de guerra que no serveixen per a res, sols per gastar èssència de gasolina i per presumir “con un par de cojones i un par de reactores”

2 – Fan circular submarins que s’enfonsen amb una col·lecció de pobres fantasmes dins d’aquella ferralla obsoleta, crec que són les sobres de la segona guerra mundial.

3 – Compren els favors dels bascos apujant-los la quota per poder-se mantenir al poder tot i ésser una colla de corruptes. Que s’estan arruïnant i que cada dia deuen més diners als que tapant-se el nas i els ulls els en va deixant fins que fotran un catacrac i tots a còrrer perquè no cobrarà cap d’aquests prestamistes.

4 – Al llarg dels segles aquesta colla de lladres han espoliat continents sencers, a Sudamèrica li vn plomar milions de tones d’argent, van ofegar econòmicament totes les seves colònies que ara ja alliberades arrosseguen economies endèmiques degut al que els van robar i a l’estil de fer que els van contagiar.

5 – Mai, el que ha robat a manta, ha servit per res més que per gastar-s’ho sense seny i ho han perdut tot, s’han arruïnat sempre.

6 – Volen escanyar la gallina dels ous, que és Catalunya, i mentres l’escanyen s’estant fent l’hara-kiri ells mateixos i ben aviat els sortirà el tret per la culata i es tornaran a arruïnar ells mateixos, i enfonsant-se ells enfonsaran Europa.

7- Tot això que he escrit succeirà molt aviat, per això seria ben intel·ligent que els desgraciats amants d’aquella “cosa” que per malastrugança còsmica els ha tocat sofrir en aquesta terra tan noble situada al bell mig de la nació catalana, els valdria la pena votar a la CUP que defensa tant si com no la materialització de la nova República Catalana Independent, sinó econòmicament ho passaran molt malament.

Amics, companys i també enemics que viviu a Catalunys, sapigueu que la República ens donarà pa, sostre i feina en abundància, assegurarà i pujarà les pensions, apujarà els fons i reserves de la Seguretat Social, pagarà els medicaments a tots els malats, sobretot als més greus i als més desvalguts, sobretot també als malalts de Càncer i de totes les malalties minoritàries. Aquesta és la manera de fer dels Catalans i serà també la manera de fer de la nova República un cop ja estigui consolidada.

Donem tots junts suport a la nostra República, siguem intel·ligents!

Salvador Molins, membre del CDR*BIC i del CDR* BERGA, Conseller de Catalunya Acció, membre de l’UPDIC, soci d’ÒMNIUM, soci de l’ANC.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *