BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

31 de gener de 2006
Sense categoria
0 comentaris

L’Anhel dels Catalans traït una vegada més per una colla de dropos!

L’Anhel dels Catalans traït una vegada més per una colla de dropos! Dropos catalans, està clar! no pas els Espanyols que sí que saben defensar les seves coses, siguin adquirides, robades o regalades pels traïdors col·laboracionistes d’aquest règim colonial que patim!

-Dropos? -Sí dropos! perquè defugen la seva feina, no fan la seva feina, per la qual els paguem els sous multimillonaris, no defensen Catalunya que és la seva principal tasca, la que haurien de fer, és clar!

Francesc Macià va saber interpretar políticament l’ànima dels catalans!

El seu crit "Catalans, Catalunya" feia vibrar fins els immigrants d’aleshores. Ningú, cap home o dona que ha abandonat tot el que tenia a la seva terra, bens i família i amics, s’apunta al carro d’una colla de perdedors avesats a la genuflexió, a la covardia i a passar el dia fent "la puta i la ramoneta" en un ball de mesellismes i claudicacions! Ningú amb dos dits de front s’apunta al carro dels perdedors aquests.

Catalunya, el poble Català, gent d’ací i gent de fora, té mil vegades més de dignitat que aquesta colla de dropos que es venen Catalunya!

Salvador Molins i Escudé – Berga (PPCC)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!