Traïdors i col·laboracionistes d’Espanya

Fòrum Vilaweb. Missatge: Compte! pot haver-hi traïció.

Autor: Guillem Uàl·laç

Text: Desprès de saber-se que en Zapatero i en Solbes han prohibit la publicació de les balances fiscals de les autonomies del Regne d’Espanya sembla que tothom calla i que es vulgui passar-hi pàgina.

La Part Catalana ara està obligada a trencar les negociacions i a no continuar-les fins que aquesta publicació s’hagi fet efectiva.

És traïció el fet de no usar les armes més eficaces. És traïció a la Nació que la Part Catalana negociï permetent a l’enemic culpable amagar les proves del seu delicte.
 
30/12/2005 – 20:10
 
Resposta a aquest missatge:
______________________________________________________________

Penso que són traïdors i còmplices d’aquest inmens robatori "l’espoli". Aquesta gent van contra Catalunya, el seu esclavatge passa de taca d’oli. És molt trist! Però no són traïdors a Catalunya per prudència sinó per niciesa.

Sobretot els polítics catalans actuals que regeixen ERC i CIU són Traïdors a la Pàtria, la seva niciesa sobrepassa tota qualificació imaginable..

Sols miren mantenir-se com a caps de la colònia catalana, són col.laboracionistes dels nostres carcellers!

Que alguna gent del PP, del PSC i d’ICV no vulguin la publicació de les balances fiscal ho puc entendre, però que ERC i CIU facin el que fan no es pot entendre, és trist com porten aquest afer.

Sumeu-vos a Catalunya Acció (www.catalunyaaccio.org) busquem unir gent que vulguin treballar junts per la Independència.

Josep Vilalta i Boixader i Salvador Molins i Escudé (BIC)

josepvilalta19@hotmail.com

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *