BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

30 de desembre de 2005
Sense categoria
3 comentaris

Traïdors i col·laboracionistes d’Espanya

Fòrum Vilaweb. Missatge: Compte! pot haver-hi traïció.

Autor: Guillem Uàl·laç

Text: Desprès de saber-se que en Zapatero i en Solbes han prohibit la publicació de les balances fiscals de les autonomies del Regne d’Espanya sembla que tothom calla i que es vulgui passar-hi pàgina.

La Part Catalana ara està obligada a trencar les negociacions i a no continuar-les fins que aquesta publicació s’hagi fet efectiva.

És traïció el fet de no usar les armes més eficaces. És traïció a la Nació que la Part Catalana negociï permetent a l’enemic culpable amagar les proves del seu delicte.
 
30/12/2005 – 20:10
 
Resposta a aquest missatge:
______________________________________________________________

Penso que són traïdors i còmplices d’aquest inmens robatori "l’espoli". Aquesta gent van contra Catalunya, el seu esclavatge passa de taca d’oli. És molt trist! Però no són traïdors a Catalunya per prudència sinó per niciesa.

Sobretot els polítics catalans actuals que regeixen ERC i CIU són Traïdors a la Pàtria, la seva niciesa sobrepassa tota qualificació imaginable..

Sols miren mantenir-se com a caps de la colònia catalana, són col.laboracionistes dels nostres carcellers!

Que alguna gent del PP, del PSC i d’ICV no vulguin la publicació de les balances fiscal ho puc entendre, però que ERC i CIU facin el que fan no es pot entendre, és trist com porten aquest afer.

Sumeu-vos a Catalunya Acció (www.catalunyaaccio.org) busquem unir gent que vulguin treballar junts per la Independència.

Josep Vilalta i Boixader i Salvador Molins i Escudé (BIC)

josepvilalta19@hotmail.com

  1. S’ha de visualitzar el creixement de Catalunya Acció i fer possible la seva transformació en un lobby imprescindible en les decissions importants per al país. Cal que persones de prestigi es determinin a usar llurs energies, temps i diners en aquest projecte.
    Catalunya Acció no ha de parar de sumar complicitats per a seguir creixent i per a dirigir les tàctiques de les organitzacions polítiques, econòmiques, culturals i socials.
    De moment, i sense personalitats de prestigi que hi apostin fort, la majoria dels soldats catalans no ens apuntem, encara, a tirar aquest carro.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!