Saül Gordillo www.saul.cat

Bloc sense fulls

3 de març de 2010
1 comentari

30 Minuts

 1. Pedre la credibilitat professional.
   
  Agafes un diari de paper de la corda del Financial Times, predilecte dels  Jimènez de los Santos i companyia, que és el diari portantveu dels espanyistes quan volen que surti una qüestió a la premsa catalana en general criticant els nacionalistes o el Principat, i a can Vilaweb es tractat amb certa distància o quan no s’ignora.

  Ara mateix a Vilaweb surt una noticia del Financial Times posant com eixemple de model de l’actual crisi a l’Estat espanyol el País Valencià amb els sectors de l’indústria de la Ford, la taronja i la construcció.

  I la pregunta és quina credibilitat digital té el Financial Times per sortir a can Vilaweb i culpar de l’actual crisi a la Ford, la taronja i la construcció al País Valencià.

  Quan saben que justetet l’actual crisi econòmica esdevé de la fallita del sistema financiar anglosacsó i de la promoció des de les les institucions públiques de l’Estat espanyol fomentat l’obra pública i privada amb desmesura, on el Partido Obrero Español és un dels principals actors responsables de l’actual desgavell de la legislació espanyola tant a nivell de tot l’Estat com a nivell municipal.

  A més a més sota la responsabilitat de la mateixa Unió Europea, deixant utilitzar els fons europeus al desenvolupament per a afavorir la construcció i l’obra pública i privada orientada principalment al turisme i la residència turística.

  Credibilitat zero.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!