Carreró de les comèdies

Na Valora i jo

5 de febrer de 2012
General
0 comentaris

L’Alcoià-Comtat, sotmesos a una erosió constant

Hi ha un desert del qual poca gent en parla, no és ni el de les Palmes ni el del Sàhara, tampoc el secarral semidesèrtic d’allò que fou l’horta d’Alacant, torturada avui per l’especulació urbanística. Apuntem al desert ideològic que impera al terrer pairal, als nostres pobles, entre la nostra gent. Cada govern com aquell qui diu, ha fet la reforma educativa que ha estimat oportuna. Ara ja ens adverteixen de l’estudi que els nostres fills hauran de fer de la seua Constitució. I el resultat de tot plegat? Ben poca cosa o massa, segons es mire, si parlem de befa en tenim prou.

No puc acabar de pair la lectura del diari información de Alicante, potser l’alta concentració de jubilats de tot Europa que resideix al nostre rotgle puga ésser la causa. D’alguna cosa han de parlar, hauran pensat al diari. No ho sé però, llegir que a l’ajuntament de Castalla, les reunions fetes amb el jovent del poble tenen com a resultat el possible lloguer d’autobusos per tal de dur-los a altres pobles per falta d’equipaments, Què els hi sembla a vostès? Jo els duria a tots juntets a l’escola de nou, a tots eh? l’alcalde amb els regidors i els nanos. tots a fer la mà. No calen més comentaris.

Què potser algú s’estranya del que ens toca passar? a la mateixa fulla del diari, la que ens dona noves de l’Alcoià Comtat, hi ha també la que ens assabenta del judici que li faran a l’alcaldessa i el tinent d’alcalde de l’ajuntament d’Ibi, tot i que diuen que van pagar una excursió a Andorra, no està gens clar, i això és el que toca aclarir. Estic segur, amb un bon jurat popular ho tenen resolt.

No passa res, perquè la notícia més destacada pertoca a Alcoi, ja sabeu la dels moros i cristians que el cafè fa germans, quin gran poble és el meu, malgrat desagraïts que el baraten per un plat de llentilles! Ara resulta que el pont pressupostat i adjudicat a tal i tal empresa per una fotracada d’euros, no el poden fer perquè manca terreny, sí, ho han llegit bé, terreny. L’estudi del projecte sembla que fou tan exemplar, tan a la menuda, tam prim mirat que el van projectar literlment en l’aire i és clar, ara han d’expropiar el sòl a corre-cuita per fer-hi els fonaments. Fa molts anys que propugne un alliberament nacional sense pal.liatius. No ens curarem amb qualsevol medecina, no.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!