SAÓ

col.lectiu de reflexió rural

6 de juliol de 2009
0 comentaris

I si parléssim d’intervenció?

                            

En el següent article d’opinió, Francesc Cribillers, director de la Fundació del Món Rural i membre de SAÓ, ens parla del mecanisme de formació dels preus dels aliments frescos i transformats. Per una banda, el ramader o el pagès reben pocs diners pels seus productes i per una altra, els consumidors en paguem molts més en la seva compra. D’aquesta manera, l’autor ens planteja la necessitat d’establir una intervenció, en aquest cas per exemple de l’administració, per tal de conèixer les causes d’aquest desequilibri entre els diferents components de la cadena. Així, es podria disposar de més informació sobre el valor que aporta cada agent en les cadenes de valor.
 Veure article

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!