Festa Major

Ahir es va acabar la Festa Major. Ha estat un cap de setmana intens. A Sant Feliu la Festa Major encara té aquell punt de lloc de trobada, veus molta gent, parles amb molta gent que segurament trigaràs en tornar a veure a voltar pel carrer fins que torni a fer bo. És com la traca final de l’estiu.

En general la Festa ha estat com sempre, és a dir, bé. L’únic aspecte negatiu que destacaria és el pregó. Un pregó que ha donat i donarà a parlar. Absolutament desencertat, sectari, de mal gust i impropi d’un pregó que el que ha de fer és unir el poble enlloc de desunir-lo. Espero que amb el pregó alguns comencin a veure el peu que es calça a l’Ajuntament.

També vam participar de la Festa com a col·letiu, com a Convergència, vam convidar a córrer la cursa al Club d’Atletisme de Convergència, i vam fer un equipet entre ells i alguns de nosaltres. Va ser una forma de participar col·lectivament de la Festa Major. A més una de les corredores, la Barbara Sagi va pujar a podi, i el Leo i en Joan van fer bones marques. Per tant, vam fer-hi una contribució de qualitat. Fins l’any que ve!.

  1. Roc no tens ni idea del que parles. I si alguna idea en tens, no ho vols reconèixer. La Festa Major va ser una de les millores dels darrers anys. La gent ho diu pels comerços i botigues. S’en parla per la plaça, pels parcs, pels carrers, també a la sortida de les ludoteques, guarderies i escoles. Però tu que has de saber, si no tens contacte amb la gent del poble, més que amb 4 amiguets estirats i pilotes.

    A més, no vas anar ni a un 20% dels actes. Et cal fer poble si algun dia vols arribar al despaix de l’alcaldia.

    ànims

  2. No es per res en concret a mi ni em ve ni em va la política i menys la local pero la festa mayor va ser molt bonica i pensada per tothom. es veia que estaba molt preparada i avui encara he sentit gent dir-ho pel poble.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.