NOVOCAINE FOR THE SOUL

EELS

Novocaine for the soul (1996)

Algú ha sabut crear la novocaïna per a l’ànima? per al cos sembla que sempre ha estat blanca… i per a l’ànima, serà negra? O tan sols una pols estel·lar que ens empassem del cel estrellat…? *
“La vida és dura i jo també ho sóc, és millor que em donis alguna cosa perquè no mori… la vida és de color blanc i jo sóc negre, Jesús i el seu advocat tornen, oh estimada! estaràs aquí abans que desaparegui pulveritzat?” (EELS, s.XX)

Vegem: http://www.youtube.com/watch?v=6nBOROExwE0

*Aquesta cançó ha estat triada per la seva música però com que hi ha un cantant que expressament diu una lletra, aquesta no la podem obviar…

Quant a ricard99

OBRA POÈTICA-Última ronda (Barcelona: Edicions de La Magrana, 1999)-La gran baixada (Vic: Emboscall Editorial, 2004)-Les ciutats ocasionals (Barcelona: Témenos Edicions, 2009) -Radar (Barcelona: Témenos Edicions, 2012), (amb David Caño i Carles Mercader) De Penitents a Desemparats (Santa Coloma de Gramenet: Tanit , 2014) i Nuclear (Granollers: Edicions Terrícola, 2015). Darrerament ha publicat Cel estàtic d'elevadors (Maçanet: Gregal, 2016) i Esdeveniment (València: 3i4, 2017).
Aquesta entrada ha esta publicada en Combat rock. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*