Marketing Digital

Tendencies de SEO i Marketing Digital

30 de juliol de 2018
0 comentaris

Per què el trànsit Google a la teva pàgina web és important?

El tráfic de Google

No és una acció curta arribar a tenir una bona posició en els cercadors d’internet; amb la immensa quantitat de pàgines dedicades a centenars de temes és complicat arribar a obrir-se un espai significant en el món del màrqueting digital. Per això no s’ha de deixar que aquest pugui amb nosaltres i cal trobar la manera d’augmentar el trànsit Google si es vol arribar a tenir un reconeixement considerable.

El trànsit a una pàgina web es refereix al nivell de visites, entengui entrades i sortides, que té al portal. Tot i que moltes persones afirmen que això no és representatiu perquè hi ha moltes entrades fantasmes, spam, persones que no es veuen interessades i ràpidament surten de la pàgina, és un tema que cal tractar amb cura.

Tenir un bon nivell de trànsit a internet implica que es millorarà progressivament en posicionament respecte a altres pàgines en els motors de cerca. D’aquesta manera es pot augmentar la possibilitat de ser visualitzat per usuaris que es converteixin en assidus, però que no haurien trobat la pàgina de no haver sortit en les primeres opcions.

5 trucs per millorar el trànsit Google al bloc

1. Aprofitar les eines SEO

L’ús de les paraules claus és primordial. Cal saber què es dirà i com serà dit. Si és un tema d’interès, aquest es veurà reflectit en el nombre de recerques del servidor; si, conjuminat a això, s’utilitzen paraules claus que surten freqüentment en les opcions ràpides de recerca, augmenten les possibilitats que l’article o pàgina sigui vist.

2. Cercar establir relacions amb altres afins

Mentre més lligats al seu tema, millor, perquè implica que tenen alguna cosa en comú i que els seus usuaris poden convertir-se en els teus. A més d’això, cal buscar persones que ja tinguin una certa trajectòria perquè la col·laboració sigui rellevant.

3. Xarxes socials

Aquestes plataformes confereixen un caràcter social i humà bastant amigable que permet que el trànsit Google augmenti perquè es torna un procés més natural i agradable i menys mecànic, de manera que les persones se sentiran inclinades a tornar amb freqüència a la pàgina.

4. Desenvolupar un disseny d’acord als seus temes

Per descomptat, mai cal ratllar al mal gust. Una interfície web ha de ser senzilla es fer servir, amigable i atractiva. Les característiques dependran del seu tema; si serà lúdic, sobri, intel·lectual … Tot depèn del tòpic, però la base és essencial.

font:seo barcelona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!