Marketing Digital

Tendencies de SEO i Marketing Digital

21 de maig de 2018
0 comentaris

Com sabeu si un lloc web és segur?

Com sabeu si un lloc web és segur? És fàcil de dir. Podeu verificar l’adreça URL de la “S” a la final de l’HTTP i l’ícono del candado al costat.

HTTP significa “Protocol de transferència d’hipertext” segons indica el consultor seo freelance judith

HTTPS és el protocol de transferència d’hipertext amb Secure Sockets Layer (SSL).

És important prestar atenció a si un lloc és segur o no, perquè si ho té, la connexió és segura i la seva informació personal, així com les dades que ingressen al lloc, com ara personal de contacte, números de targetes de crèdit, etc. No hi ha accessos per a usuaris no autoritzats, però si no és així, la seva sessió no és segura i la seva informació privada és vulnerable als pirates informàtics.

Està bé visitar llocs web que no són segurs, però tingueu-vos en compte en ingressar qualsevol informació sobre tu en aquests llocs. Considereu utilitzar l’extensió HTTPS Everywhere de Google Chrome, que automàticament fa que la seva connexió amb qualsevol lloc web sigui més segura, encara que no substitueixi a una connexió SSL.

Probablement puc veure un lloc on vagi amb això. Si un lloc web de la seva propietat no té un certificat SSL, ha de verterlo i obtenir-lo. La seva empresa d’allotjament (Sugerència: coneixem una bona!) Podeu ajudar-vos a configurar el certificat a la vostra pàgina web. No és necessari que tengas una adreça IP dedicada per usar certificats SSL, però configurar-ho pot ser part d’una actualització del paquet d’allotjament. Deberá comprar el Certificat SSL, que podria costar al voltant de $ 65 per any.

La ventaja d’agregar l’encryption HTTPS a la seva web és que Google recompensa els llocs que tenen aquesta capa addicional de seguretat amb un augment en les classificacions de cerca. És una de les moltes senyals de posicionament SEO de Google.

Suggeriment: una vegada que hàgiu actualitzat el vostre lloc web a HTTPS, voleu actualitzar l’adreça de la pàgina web de les Eines per a administradors web de Google perquè pugueu obtenir informació precisa sobre el vostre lloc.

consultor seo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!