Marketing Digital

Tendencies de SEO i Marketing Digital

30 de setembre de 2022
0 comentaris

Benefici del SEO

El SEO sestà adoptant àmpliament com una estratègia de màrqueting en línia a causa de la seva efectivitat. Si bé els beneficis del SEO són ​​múltiples, detallarem els 5 principals.
El panorama digital ha canviat dràsticament en els darrers anys, però el SEO continua com una estratègia de màrqueting efectiva i important. Si bé hi ha molts beneficis en una bona estratègia de SEO, resumim aquí els 5 principals per ajudar-te a comprendre (o recordar-te!) per què el SEO és la millor opció.

Augment del trànsit i visites: les principals posicions a les pàgines de resultats dels motors de cerca reben la majoria de les impressions i clics, de manera que la classificació en aquestes posicions principals pot generar augments significatius en el trànsit del seu lloc web. SEO també se centra en la creació d’etiquetes de títol informatives i rellevants per a paraules clau i metadescripcions, que apareixen a les pàgines de resultats. Tenir etiquetes i descripcions optimitzades ajuda a augmentar la taxa de clics, cosa que també promou augments en el trànsit web qualificat.
ROI (Retorn d’Inversió): SEO proporciona resultats rastrejables i quantificables, independentment de si vostè té un lloc de comerç electrònic o corporatiu, de manera que no hi ha objeccions pel que fa al rendiment de la inversió. Podem rastrejar gairebé tots els aspectes de la seva estratègia, com ara augments en les posicions, el trànsit i les conversions cap a compres o peticions de pressupostos. Les estadístiques completes també ofereixen la capacitat d’aprofundir en un nivell molt detallat i veure informació demogràfica i altres mètriques de participació per a les persones que han interactuat amb el vostre lloc web. Per als e-commerces, podem veure quines rutes prenen els usuaris per completar una venda, fins a quina paraula clau van utilitzar per buscar abans de comprar. Per als llocs corporatius, podem atribuir valors a les seves conversions de clients potencials, com ara el formulari de “contacte”, i calcular el valor de la seva estratègia de SEO daquesta manera.

Rendibilitat: SEO és una de les estratègies de màrqueting més rendibles perquè es dirigeix ​​als usuaris que busquen activament els teus productes i serveis en línia. La naturalesa de lacció directa de SEO ajuda a les empreses a estalviar diners en comparació amb les estratègies de publicitat anunciada. Amb la publicitat de Google Adwords, per exemple, els leads generats costen un 61% més que els leads generats per una estratègia inicial com SEO. I atès que SEO també es dirigeix ​​als usuaris que busquen activament productes i serveis com el teu, el trànsit resultant del SEO és més qualificat que moltes altres estratègies de màrqueting, cosa que resulta en estalvis de costos per a les empreses.

Millor usabilitat de la pàgina web: en un esforç per fer que el vostre lloc web sigui més fàcil de navegar per als motors de cerca, el SEO simultàniament ajuda que el teu lloc web sigui més navegable per als usuaris també. SEO consisteix a reorganitzar larquitectura del lloc i els enllaços per fer que les pàgines dins del web page siguin més fàcils de trobar i navegar. Això no només fa que sigui més fàcil per als motors de cerca rastrejar el teu lloc web i trobar pàgines, sinó que també facilita que els usuaris trobin informació també.

Imatge i coneixement de la marca: gràcies als resultats a les principals posicions de cercadors generen un important reconeixement, tenir el teu lloc web en aquestes posicions principals a les pàgines de resultats es tradueix en una major exposició la teva marca. A més, estar a la primera pàgina per a les paraules clau específiques no només ajuda els usuaris a associar la teva marca amb aquestes paraules clau, sinó que infon confiança, ja que les companyies a la primera pàgina generalment es consideren més fiables. Com més classifiquin les teves pàgines i el seu contingut en altes posicions als motors de cerca, més possibilitats tindràs que els usuaris en vegin el contingut i l’associïn amb la teva marca com india la agencia seo

Així que si vols rendibilitzar la seva presència en línia, realçar la imatge de la teva marca, augmentar el trànsit de visitants o millorar l’experiència d’usuari de la teva web, comunica’t amb nosaltres per poder aconseguir aquests resultats en conjunt.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!