Einas ASO APP

Eines ASO bàsiques per posicionar les teves apps

Igual que ocorre en el SEO, hi ha una sèrie d’eines ASO bàsiques enfocades a l’anàlisi, rankeo i posicionament de APPs.

Com he dit anteriorment, aquest és un mercat en expansió i estic segur que en breus hi haurà una lluita més aferrissada entre les diferents eines ASO per veure qui copa el mercat. No obstant això, a dia d’avui les més importants són:

SensorTower.com. Està eina et serà de gran utilitat per monitoritzar el rendiment i l’optimització de la teva aplicació.

TheTool.io. Sens dubte una de les eines ASO més completes del mercat, et permet entre altres coses, buscar paraules clau, auditar i analitzar el rendiment del teu APP, monitoritzar els teus beneficis i veure l’estat de la teva competència.

Appkeywords.io. La millor eina ASO per realitzar un Keyword Research efectiu.

AppTweak.com. La millor eina per a l’obtenció de paraules clau d’oportunitat dins de Google Play Store i

Apple Store.
Appcodes.com. Aquesta eina ASO et serà fonamental per traquear la teva aplicació i tenir controlades les de la teva competència.

Appannie.com. Aquesta tool et permetrà sobretot fer un estudi de mercat ràpid del sector de la teva APP.

Google Play Developer Console. L’eina de desenvolupadors de Google. Aquesta eina et servirà per optimitzar els factors on-metadata, veure estadístiques d’ús de la teva aplicació, realitzar test A / B i en una de les seves últimes actualitzacions ens ha començat a mostrar el nombre de descàrregues per keyword, dada més que interessant a nivell ASO com indica una Agencia seo

Font experta:https://www.seowebconsultora.es/

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *