Anuncis Bing:

Anuncis Bing: el nou sistema de publicitat del buscador de Microsoft

Així com existeix el buscador de google , la companyia Microsoft també ha creat el seu propi motor de recerca anomenat Bing. I la bona notícia és que podeu transferir els vostres anuncis de campanyes d’AdWords a Bing. El qual ha llançat diverses actualitzacions dissenyades per ajudar als anunciants a estalviar temps a obtenir una visió més ràpida de les estadístiques de rendiment. Aquestes actualitzacions inclouen millores a la pestanya ‘Descripció general’ i capacitats de descàrrega de informes.

Amb el pas dels anys cada vegada són més les empreses que estan interessades a generar ingressos a través d’Internet o promocionen béns i serveis i per tant estan percebent els avantatges de la publicitat de pagament per clic (PPC).

En aquest sentit Bing pot ajudar-te a arribar a un nou grup de clients de gran qualitat, ja que el 35% dels usuaris de Bing són de classe alta i el 30% té entre 35 i 49 anys, això d’alguna manera t’ajuda a augmentar el retorn de la inversió en publicitat, ja que aquestes persones gasten un 26% més en les seves compres . Si aprofiteu les potents característiques dels anuncis Bing, podeu arribar a aquest públic interessat i connectar-vos amb clients de gran qualitat.

A més, Microsoft ha introduït diverses fitxes noves a la pestanya ‘Descripció general’ i també ha actualitzat algunes fitxes existents.

El motor de cerca s’instal·larà automàticament en tots els equips Windows i telèfons mòbils en Windows Phone. Per obtenir informació, actualment 1.5 milions de persones utilitzen Windows cada dia. Aquestes persones són, per tant, subjectes a veure les seves campanyes.

Quines són les avantatges i algunes recomanacions per utilitzar els anuncis Bing

• Bons resultats: els usuaris únics de Bing gasten un 185% més online que els altres usuaris d’Internet, i compren en un 67% més.

• Menys  Competència: els anuncis de Bing són menys coneguts que altres motors de cerca, moltes empreses no creuen que estigui present. Per tant, menys competència significa més exposició per a a tui per tant un major rendiment potencial.

Recomanacions segons un consultor seo:

1. Identifica les campanyes i els grups d’anuncis responsables dels majors increments i disminucions en les metriques de rendiment durant un període específic.

2. Supervisar el rendiment de les principals paraules clau en totes les campanyes per a una mètrica seleccionada.

3. Pots fer una búsqueda potencial de posibles clients.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *