Què és el SEO On page?

 

És aquell tipus de SEO que es realitza internament en una pàgina web determinada, i constitueix una disciplina agradable. Però com es fa el SEO On page? Doncs en realitat hi ha diverses aplicacions i munt d’estratègies que es pot acabar implementant al teu projecte, amb la finalitat que es posicioni únicament tocant teu lloc web.

Has de saber que aquesta disciplina és diversa, de manera que hi ha massa SEO On page, ja d’optimització de paraules clau, d’estructures de web, d’URL etc …

Pel que representa una diversitat:

Generalitzant una mica, això té a veure molt amb l’analítica, amb l’optimització, amb la millora de les experiències dels usuaris quan ingressen a la teva pàgina web. Com es tracta d’optimització interna de segur et preguntaràs, com es fa? Quan una persona es disposa a crear una pàgina ha de buscar a una persona capacitada i amb coneixement en la matèria, per tant ha de buscar algú que la creu i que sàpiga de SEO; això es deu al fet que en principi el més important d’un lloc web és la seva estructura.

Això, als fins d’explicar al motor de cerca quin contingut té la pàgina, de què es tracta, i així atorgar-li els resultats que els usuaris esperen. Una cosa molt important i que han de tenir en compte, no s’ha de copiar contingut i s’ha d’optimitzar cada element de la pàgina com indica un expert en seo barcelona local com judith sauch.

El principal objectiu no és estar ubicat a les següents posicions, sinó destacar i emportar-te el major percentatge de clics en els teus resultats.

Passos per millorar els teus resultats a internet a través de SEO On page.

El primer que has de tenir en compte és usar URL curtes i amigables, a més que la mateixa contingui la paraula clau. Els cercadors com google li atribueixen més rellevància a les primeres paraules de la teva URL.

Com hem esmentat anteriorment, cal tenir optimitzat cada estructura de la teva pàgina, de manera que el títol és molt important. Per tant utilitza la paraula clau o keyword en el títol. També és aconsellable fer servir la teva marca al final del títol, si es pot clar …

La keyword hauria d’estar al principi de l’article. També seria útil que anyades paraules que es relacionin; google la fa servir amb la finalitat d’entendre millor el contingut.

Implementa la millora del teu CTR, el qual constitueix el nombre de clics que fa els usuaris a la teva pàgina web.

En el SEO On page també és important la experiencia d`usuari, la qual és una mesura de google, per tenir en compte el temps des que un usuari entra al lloc web fins que surt.

També seria idoni la utilització de contingut multimèdia … Això ajudarà molt als visitants. Procura també que els articles de la teva web siguin de qualitat, per tant que el mateix es diferent i que pugui resoldre dubtes en concret.

Lo que és molt important en el SEO On page és la velocitat de càrrega del teu lloc web, és un dels factors. S’estima que el 75% dels usuaris no esperen que la teva pàgina carregui.

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *