Pere Meroño

Diari d'un eurocomunista del #PSUC

4 de maig de 2017
0 comentaris

Assumpte: Trencant motllos a la Feria

Benvolguts, benvolgudes,

El divendres 29 d’abril vam estrenar la Caseta del Sí a la Feria de Abril de Catalunya. Hem cobert ja el primer llarg cap de setmana i dos dies feiners. La Feria ha rebut la presència de la caseta de l’Assemblea, i les del PDECat i ERC, amb una gran afluència de públic, independentista o no. Els mitjans de comunicació hi han parat atenció i han cobert la notícia amb un to general positiu. Les visites de grups de les assemblees territorials i la dinamització de l’assemblea sectorial LGTBI han aconseguit, de fet, que la Caseta del Sí fos una de les que sovint tenien més animació a la zona on estem situats.

     

Ara arriba la programació del segon i darrer cap de setmana (la Feria s’acaba diumenge al vespre). Aquest dijous la Caseta del Sí tanca a les 12.00 h de la nit; divendres i dissabte tanca a les 3.00 h. L’entrada a la Feria és DE FRANC.

– Divendres 22.00 h: AI AI AI (grup de rumba catalana)

– Dissabte 22.00 h: Aires de Rumba (Sabor de Gràcia)

La Feria ens ha donat l’oportunitat de trencar estereotips i prejudicis. Ha demostrat que a Catalunya no hi ha conflicte, que la gent del poble té una maduresa cívica enorme. Ens queda feina per fer: som encara lluny del que aspirem que sigui l’ideal societat lliure, desvetllada i feliç de la Catalunya independent, però som també més a prop del que sembla.

T’esperem aquest cap de setmana a la Feria!   GPS 41°24’43.6″N 2°13’31.3″E

Comunicació Interna

Assemblea Nacional Catalana

Comunicació a tots els socis, sòcies i simpatitzants (amb còpia a tots els SN i personal tècnic)

Us informem que la vostra adreça de correu electrònic està inclosa en la base de dades de l’Assemblea Nacional Catalana (fitxer de dades personals). Podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant comunicació escrita, a la qual heu d’adjuntar una fotocòpia del vostre DNI, adreçada a l’Assemblea Nacional Catalana a: c/ de la Marina, 315, Barcelona (08025) o enviant un correu electrònic a dades@assemblea.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!