Les veus de la memòria

Amb motiu del Dia Mundial de l’Alzhèimer, es va celebrar el passat 26 de setembre de 2010 un concert molt especial en el Palau de la Música de València. Les Veus de la Memòria, un cor format per homes i dones que pateixen aquesta malaltia neurodegenerativa, va pujar a l’escenari per delectar el públic amb un repertori de cançons populars, resultat de molts mesos d’encomiable treball i dedicació constant.

Un silenci d’emocions contingudes va envair per complet la Sala Iturbi. El pati de butaques feia goig, havia vingut molta, moltíssima gent: amics i amigues, fills i filles, nets i netes, membres de l’Associació de Familiars d’Alzhèimer de València (AFAV), que no volien perdre’s l’ocasió i que els feien costat des de la distància.

SI VOLS LLEGIR LA RESTA DE L’ARTICLE… http://www.linformatiu.com/nc/opinio/detalle/articulo/les-veus-de-la-memoria

Article publicat al diari digital L’Informatiu (7 d’octubre de 2010)

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *